Aygün Çoban Erbakan`a şarlatan dedi

Aygün  Çoban Erbakan`a şarlatan dedi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile makam odasında geçen bir konuşmayı anlatan Ali Aygün, “Yüce Kur’an önünde açıklıyorum; Makam odanızda, ‘Ali ağabey Erbakan benim gözümde hala şarlatandır’ dediniz. Şimdide H. Nermin Erbakan’ın ismiyle Hanımlar Lokali açıyorsunuz” dedi.



Afyonkarahisar Belediyesi tarafından eski otogar alanında yapılan H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali`nin açılış törenine bir grup Saadet Partilinin protestosu damga vurdu.
Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ali Aygün önderliğinde bir grup partili, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından eski otogar alanında yapılan H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali`nin açılış törenini protesto ettiler.


Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın konuşması sırasında eylem yapan grup, polisler tarafından alanın dışına çıkartıldı. Alan dışına çıkarılan grup sloganlar atarak, AK Parti’yi ve Çoban’ı eleştirdi. Daha sonra grup adına açıklama yapan Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ali Aygün, “Afyonkarahisar Belediyesince açılışı yapılan Merhum H.Nermin Erbakan Hanımlar Lokalinin, Saadet Partisi ile hiçbir alakası yoktur” dedi.



“OY RANTI ELDE ETMEYE ÇALIŞIYOR”


Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın oy rantı elde etmeye çalıştığını ileri süren Ali Aygün, “Yaklaşan seçimler nedeni ile oy rantı elde etmeye çalışan Sayın Çoban bu açılışı siyasi malzeme olarak kullanmaya çalışmaktadır. Korkunun ecele faydası yoktur.


Çünkü:


AKP’nin yanlışları bizi vuruyor. AKP’nin Milli Görüş açısından yanlış olan işleri, batılılar, ırkçı emperyalizm ve materyalistler tarafından doğru olarak kabul edilen şeylerdir. AKP’nin bizim açımızdan yanlış olan işleri bizi kahredip vururken, batılı dostlarını, uluslararası çıkar çevrelerini, ırkçı emperyalizmi memnun etmektedir. Irkçı emperyalizm, Milli Görüşü AKP ile vurmuştur. AKP, 13 yıllık iktidarında toplumun daha fazla maneviyatçı olması, İslam’ca yaşaması için hiçbir ciddi adım atmamıştır” diye konuştu.


“TOPLUM DÜNYEVİLEŞTİRİLMİŞTİR”


Aygün, “AKP’nin yaptığı bütün icraatlar, Müslüman bir toplumun batı toplumuna uyumunu sağlamak adına yapılmış faaliyetlerdir. Batının ve batıcılığın üç simgesi vardır. Bunlar domuz, zina, sapık cinsel ilişkiler, sol elle yemek yemektir. AKP iktidarı döneminde domuzun kasaplık hayvan kapsamına alınmıştır.


Zina suç olmaktan çıkarılmıştır. İçki içmek ve sapık cinsel ilişkiler, evlilik dışı beraberlikler özgürlük kapsamında görülmüş ve normalleştirilmiştir. Toplum dünyevileştirilmiştir. Milli Eğitimde muhteva olarak hiçbir ciddi adım atılmamıştır. Orta öğretimde başörtüsü hürriyeti sadece İHL için tanınmış, diğer okulların tamamında yasaklanmıştır.


Başını örterek okumak istiyorsan İHL’ye, gideceksin, diğer okullarda okuyacaksan başını açarak okuyacaksın denilmektedir” ifadelerine yer verdi.



FAİZİ DÜNYA GERÇEĞİ SAYMIŞTIR


Okul kitaplarının İslami olandan ayıklandığını, batılı değerlerin ön plana çıkarıldığını ileri süren Aygün şunları söyledi: “MEB, 100 burs veriyorsa, bunun 80’ini Siyonist kuruluşlar eliyle vermektedir. AB Bakanlığı, MEB ve YÖK işbirliği ile yürütülen AB projeleri nesilleri İslam’dan uzaklaştırmaya yöneliktir.


Gıdalar kirletilmiş, helal ile haram birbirine karıştırılmıştır. İktidar için, iktidar anlayışını benimseyen AKP batı medeniyet değerlerini kendisi için referans kabul etmiştir. ABD ile siyaset yapma yoluna sapmıştır.


AKP siyasetinin helali ve haramı yoktur. Bunun için faizi dünya gerçeği saymıştır. Yıkılmakta olan bozuk düzene oksijen olmuş ve bir müddet daha ömrünü uzatmıştır. AKP, biz İslamcı bir parti değiliz diyerek, İslam’ın siyaset esaslarına itibar etmeyeceğini ilan ederek, batılılar nezdinde itibar kazanmaya yönelmiştir” dedi.



“BİZ AK PARTİ’NİN CAN SİMİDİ DEĞİLİZ”


Aygün, “Bu haliyle AKP Müslüman milletimizi temsilden çok, batıyı ve batıcı insanı temsil etmektedir. Bu bilinmeden Saadet Partisi’nin kıymeti bilinmez. AKP bizi üzüyor, ABD, AB ve Irkçı Emperyalizmi sevindiriyor. Bu siyasetin arkasından gidilmez vesselam.” Dedi.


Kendisiyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban arasında makam odasında geçen bir konuşmaya da değinen Ali Aygün, “Yüce Kur’an önünde açıklıyorum; Makam odanızda, ‘Ali ağabey Erbakan benim gözümde hala şarlatandır’ dediniz. Şimdide H. Nermin Erbakan’ın ismiyle Hanımlar Lokali açıyorsunuz. Buraya katılan saflığı da, kurnaz oy rantını da biz milli görüşün gerçek temsilcisi Saadet Partililer görüyoruz ve biz AK Parti’nin can simidi değiliz” dedi.



SONRA OY İÇİN TALEBE, ARKADAŞ, KARDEŞ OLDUNUZ


Aygün şunları söyledi; “Bu yüzsüzlüktür. Hem milli görüş gömleğini çıkaracaksın, hem Erbakan’ın hemde onun eşinin ismiyle lokal açacaksın.


Erbakan’ın en zor gününde yanından ayrıldınız, AKP’yi kurdunuz. Sonra oy için talebe, arkadaş, kardeş oldunuz. Uyanın Saadetli gerçek milli görüşçüler, sahte milli görüşçü AK Parti’yi protesto ediyoruz. Biz ne komünistiz, ne mason, biz gerçek Müslümanlarız.” Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler:

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 13 15
2.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
3.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
4.İstanbul Başakşehir 5 3 1 1 4 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Samsunspor 5 3 2 0 3 9
7.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
8.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
9.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
10.Göztepe 4 1 0 3 2 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 4 1 3 0 -3 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.