Tarih: 07.03.2014 16:59

Ak Parti heyeti Valiyi ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Vali İrfan Balkanlıoğlu, halen Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve 30 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde AK Partiden yeniden aday olan Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve AK Parti İl yönetimini makamında kabul etti.
 

Kendilerini makamına kabul etme nezaketi gösterdiği için Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden ve Belediye çalışmaları ile önümüzdeki mahalli idareler seçimleri ile ilgili sürdürülen çalışmalar hakkında kısa bir bilgi veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,”Önümüzdeki dönemde yapılacak olan seçimlerin, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi huzur içinde geçeceğine inanıyorum. Bu anlamda şahsım ve partim adına Sayın Valimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.



Vali Balkanlıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili çalışmaların ilimiz genelinde gayet seviyeli ve istenilen düzeyde geçtiğini belirterek; “Seçim ülkemizde en güzel bir demokrasi örneğidir. Ve ülkemizde demokrasinin ne kadar düzenli bir sistem içerisinde işlediği gözler önündedir.


Bizlerde demokrasinin gereği olan seçimlerde, Afyonkarahisar Valiliği olarak gerekli tedbirleri alacağız. Seçime katılacak olan tüm adaylara şimdiden başarılar diliyorum ve 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —