Ecer Travers fabrikasını ziyaret etti

Ecer Travers fabrikasını ziyaret etti

Afyonkarahisar CHP Belediye başkan adayı Dr.Mehmet Ecer Afyonkarahisar Beton Travers fabrikasını ziyaret etti.


İlk olarak fabrika müdürü Nurettin Çil`i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dr.Ecer ve ekibi daha sonrasında ise Fabrikada işçilerle bir araya geldi.



Fabrika işçileri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Ecer, işçiler tarafından adeta ablukaya alındı. İşçilerin dertlerini büyük bir dikkatle dinleyen Dr.Ecer ziyaretinde "Afyonkarahisar ilimiz maalesef yatırımlar ve fabrikalar konusunda geride kalmış bir kenttir.


Burada çalışan emekçi fabrika işçilerimizi dinleme için buraya geldik. Onların sorunu bizim sorunumuzdur dedik ve dinliyoruz" dedi.

 


Şeffaf bir belediyemiz olacak;


Ecer konuşmasında kendisine iletilen şeffaf belediyecilik konusunda ki soruya ise "belediye meclisi toplantıları canlı olarak yayınlanacak.


İmar Planları ve değişiklikleri, yatırımlar ve ihaleler radyo, televizyon, internet ve gazetelerde yayınlanacak "yetim hakkı yenmeyecek,makam odası şeffaf olacak, kapı hiç kapanmayacak,başkanın ve yöneticilerin mal varlıkları ve değişimleri periyodik olarak yayınlanacak" dedi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.