Dünya Şampiyonu Yılmaz Valiyi ziyaret etti

Dünya Şampiyonu Yılmaz Valiyi ziyaret etti

21-26 Mayıs 2014 tarihleri arasında Portekiz’de düzenlenen Down Sendromlular Dünya Şampiyonasında, gülle atma alanında Dünya şampiyonu olan Afyonkarahisar Özel Sporcular Kulübü Sporcusu Münevvere Yılmaz, Vali Balkanlıoğlu’na hem sevincini paylaştı, hem de Afyonkarahisar’dan Ordu’ya Vali olarak atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 

Ziyarette Afyonkarahisar Özel Sporcular Kulübü Başkanı ve Münevvere’nin annesi Hanife Yılmazda hazır bulundu.
 

Anne Yılmaz, Dünya Şampiyonu Münevvere’nin başarı öyküsünden bahsederken Sayın Valimizin büyük desteklerini aldığını belirterek; “Münevvere Sayın Valimizi çok seviyor, çünkü Sayın Valimiz bizlere maddi manevi her türlü destekte bulundu. Bunu da yaparken içtenlikle ve gerçekten kendi yüreğini ortaya koyarak yaptı. Sayın Valimizin bizim nazarımızda yeri bambaşkadır.


Bu anlamda Afyonkarahisar’dan ayrılmasının burukluğunu yaşıyoruz.”dedi.
 

21-26 Mayıs 2014 tarihleri arasında Portekiz’de düzenlenen Down Sendromlular Dünya Şampiyonası hakkında da bilgiler veren anne Yılmaz; “Gülle atmada Dünya Şampiyonu olan Münevvere, 800 metre koşuda dünya 3. sü, 4x100 bayrakta da takım olarak dünya 3. sü oldu. Atletizm Antrenörü Oğuz Özavar ile çalışmalarını sürdüren Münevvere, Paralimpik oyunlarına kota verilirse orada da madalya almak için çalışmalarını sürdürecektir.”dedi.
 

Yapılan ziyaretin kendisini ziyadesiyle sevindirdiğini belirten Vali Balkanlıoğlu; “Münevvere’nin başarısı Afyonkarahisar’dan ayrılmadan önce aldığım en iyi haber ve hediye olmuştur. Münevvere’nin Dünya Şampiyonu olması ve bayrağımızı oralarda dalgalandırması her türlü takdire şayandır.


Sadece benim değil tüm ülkenin göğsü kabarmıştır, bu güzel tablo karşısında. Bizler Münevvere’nin her zaman yanında olduk. Onun bu başarıyı kazanması bizleri çok mutlu etti. İnanıyorum ki Afyonkarahisar’a atanan Valimiz’de Münevvere’ye destek olacaktır ve yine inanıyorum ki Münevvere çok daha büyük başarılara imza atacaktır.”dedi.

 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.