Okullar yaz tatiline girdi

Okullar yaz tatiline girdi

2012-2013 eğitim öğretim yılı sona erdi. Öğrenciler üç aya yakın uzun bir tatil yapacaklar. Öğrenciler 2012-2013 eğitim öğretim yılında yoğun bir ders yılı geçirdiler.
 


2013-2014 eğitim öğretim yılı 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Genelgeye göre, bakanlığa bağlı her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumları 2013-2014 eğitim öğretim yılı 16 Eylül 2013 Pazartesi günü başlicak.


Okul öncesi ve birinci sınıfların eğitim ve öğretime hazırlanması 09-13 Eylül tarihleri arasında yapılacak.
 

Okulların kapanmasıyla birlikte milyonlarca ilk ve orta dereceli okul öğrencileri tatile çıktı. Çocuklarıyla yolculuğa çıkmayı düşünen aileler ise daha önce denemediği ve bilmediği yiyecekleri çocuklarının tüketmesine izin vermemeleri gerekiyor.


Yolculukta sık sık mola verilmesini ve çocukları susatacak tuzlu yiyeceklerden uzak durulmasını söyluyorlar. Aşırı çikolatadan ve baharatlardan uzak kalınması gerektiği ve çeşme ve musluk sularından içilmemesi konusunda uyarılarda bulunuyorlar.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.