Afyon sokakları adayların resmiyle donatıldı

Afyon sokakları adayların resmiyle donatıldı

10 Ağustos Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde siyasi partiler destek turlarına devam ederken, Afyonkarahisar sokakları da renklendi.


Bazı vatandaşlar evlerinin ve iş yerlerinin önüne destekledikleri adayların fotoğraflarını astılar.
 


Pazar günü Türkiye 12. Cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanı seçimlerinde üç isim aday olduğunu açıklamıştı. AK Parti Genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP ve MHP’nin çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ve HDP’nin adayı Selahattin Demirtaş seçim çalışmaları kapsamında il il dolaşıp kendilerine destek istemeye devam ediyor.


Bazı siyasi partiler de destek turlarına devam ederken, Afyonkarahisarlı vatandaşlar da sokakları renklendirmeye başladı. Bazı vatandaşlar evlerinin ve iş yerlerinin önüne destekledikleri adayların fotoğraflarını astılar.



Bazı evlerin önlerinde, pencerelerinde, duvarlarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları yer alırken, bazı işyeri sahipleri de Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verdiklerini astıkları fotoğraflarla göstermeye çalıştı.


Aday desteklemenin yanı sıra bir takım tutar gibi fanatizm tutkusu oluşturan vatandaşlar Afyonkarahisar sokak ve caddelerini renklendirdiler.



Sokaktaki vatandaşlara bu durumu sorduğumuz da ise vatandaşlar tek bir yanıt verdiler. “ Her gönülde bir aslan yatar" Ferhat Yüksel Özel Haber



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.