Davutoğlu AKÜ`de yatan hastaları ziyaret etti

Davutoğlu AKÜ`de yatan hastaları ziyaret etti

Başbakan Prof. Dr.  Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’ın Çay İlçesi Karamık Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alınan Süleyman Demirel Üniversitesi’nin 8 öğrencisi ile tedavisi devam eden Gazzeli bir hastayı 3 Kasım 2014 tarihinde ziyaret etti.
 

AKÜ Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Servisinde tedavi gören yaralı öğrencilerle ilgili AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile Rektör Yardımcısı ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım’dan detaylı bilgi alan ve yaralıların yakınlarıyla görüşen Başbakan Davutoğlu, yaralı öğrencilerin ailelerine de geçmiş olsun dileklerini ileterek, istek ve talepleriyle ilgili bilgi aldı.



Öğrencileri ziyaretinin ardından Beyin Cerrahi Servisinde yatmakta olan Gazzeli bir hastayı da ziyaret eden Başbakan Davutoğlu’na hastane ziyaretlerinde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Rektör Yardımcısı ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Kemalettin Çonkar, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’in yanı sıra Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu ve İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici eşlik etti.



Hasta ve hasta yakınlarının sunulan sağlık hizmetlerinden duydukları memnuniyeti ilettikleri Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, AKÜ Rektörlüğüne ve Hastane yönetimini teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.