Başkan Gündoğan Başkan Topbaş`tan destek istedi

Başkan Gündoğan Başkan Topbaş`tan destek istedi

Emirdağ`a bağlı Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan, Davulga`daki çalışmalarının yanı sıra Davulga`ya hizmet için kulis çalışmalarına da önem veriyor.


Afyonkarahisar ve Emirdağ bürokrasisi ile arası iyi olan Başkan Gündoğan, Davulga`ya gelebilecek hizmetler için Ankara`da ve diğer illerde çalışmalarını sürdürüyor.


Türkiye Belediyeler Birliği`nin İstanbul`da yapılan olağan toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş`ı yakalayan Gündoğan, Davulga Belediyesi ile ilgili kısa bir bilgi verdikten sonra elindeki destek talebini başkan Topbaş`a iletti.
 

Danışmanlarına iletilen dosyayı veren ve bizzat ilgileneceğini ileten Topbaş`tan Davulga Belediyesi`ne neler istediği sorusuna ise Davulga Belediye Başkanı Gündoğan sosyal medya aracılığıyla cevap verdi.


Kendine ait sosyal medya hesabından: " İstanbul TBB meclis toplantısını gerçekleştirdik kadir başkanımızdan yazılı açık spor aletleri ve yetişmiş ağaç talep ettik inşallah yanıt alacağız." dedi.Emirdağ gen tr



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.