Tarih: 18.12.2014 21:22

Taksim Trio 23 Aralıkta yine Afyon`da

Facebook Twitter Linked-in

Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan`ın oluşturduğu Taksim Trio, Afyonkarahisar Belediyesi`nin düzenleyeceği konserle ikinci kez Afyonkarahisar halkı ile buluşacak.



Kültürel ve sanatsal etkinlerine devam eden Afyonkarahisar Belediyesi, Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek`in 2007`de oluşturduğu müzik topluluğu Taksim Trio`yu bir kez daha sevenleriyle bir araya getirecek.



İlki geçen yıl Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi`nde düzenlenen konser büyük ilgi görmüş, Afyonkarahisar halkı unutulmaz bir gece yaşamıştı. İkinci konser programı ise 23 Aralık Salı günü yine ANS Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi`nde gerçekleştirilecek.



Hüsnü Şenlendirici`nin klarneti, İsmail Tunçbilek`in bağlaması ve Aytaç Doğan`ın kanunu ile muhteşem bir müzik ziyafeti sunacağı konser saat 19.30`da başlayacak.


Çalgılarına aşık üç tutkulu virtüözün, muhteşem bir müzik ziyafeti sunacağı, ücretsiz olarak katılımın sağlanacağı konsere tüm Afyonkarahisar halkı davetlidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —