Sağlığa yürüyüşler artarak devam ediyor

Sağlığa yürüyüşler artarak devam ediyor

Haftalık olarak ( her Cuma) gerçekleştirilen "Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz" yürüyüşlerini katılım sayısını artırarak devam ediyor.


Halk Sağlığı Müdürü Uzm.dr.Lütfi Akgün öncülüğünde; Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli, Sağlıklı Yaşam Merkezi personeli, Toplum Sağlığı Merkezi personeli ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü` nden temsilci personelin katılımıyla gerçekleşen yürüyüş; Müdürlük önünden Atatürk Stadyumu`na kadar devam ettirilip, stadyum içinde hızlı tempolu olarak devam ediyor.


Daha sonra da normal hızda sürdürülüp MüdürlüK önünde son buluyor. Stadyumda antrenman yapan Afyonkarahisar`lı dünya şampiyonluğu bulunan Milli sporcu Münevvere Yılmaz`da yürüyüşe katılanlar arasındaydı.


3 km.civarında gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğinin sonunda Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr.Lütfi Akgün hava şartlarına aldırmadan her hafta kendilerine eşlik eden herkese teşekkür edip sağlıklı günler diledi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.