Özerdem sigortacılığın sıkıntılarından bahsetti

Özerdem sigortacılığın sıkıntılarından bahsetti

Sigortacılık sektöründeki yaşanan tüm gelişmeler hepimizin malumudur.


Trafik sigortalarındaki serbest tarifeye geçilmesi , Kasko poliçelerinin dört grup altında toplanması , Zorunlu deprem poliçelerinde tapu müdürlükleri dışında , Elektrik kurumlarının , Belediye birimlerinin , doğal gaz abonelik mercilerinin de sorgulaması , sigorta acentelerinin fiziki şartlara uyumu , bankaların sigorta yapma istekleri , hasarlarda yaşanan sıkıntılar ve en önemlisi internet sigortacılığı.



Bu günlere kadar mevcut sorunlar arasında özellikle acenteler büyük sıkıntılar çekti.Neden sadece acenteler diye sorulursa eğer ; sigortalı ile bire bir muhatap biz olduğumuz için acenteler diyorum.



Bu anlamda ülkemizde sigortacılık mesleğine yön veren kurumlarımızı Afyon da misafir ediyoruz..2015 yılında sektör nereye doğru yol alacak , mevcut sorunlarımız çareleri nelerdir , nasıl çözümler üreteceğiz.


Sigorta konusu hakkında vatandaşlarımıza bilinçlendirme için ne gibi yeni öneriler var , konularının tartışılacağı bir toplantımız olacak.
 

Hazine Müsteşar Yardımcısı Sayın Ahmet Genç , Sigorta acenteleri icra kurulu başkanı Sayın Hüseyin Kasap , Türkiye sigorta acenteleri federasyon başkanı sayın Murat Büyükçelebi , bir sigorta şirketimizin üst düzey yönetim kurulu ve federasyonumuza bağlı , ülkemiz genelinde 26 il derneğin katılımı ile AFSAD ev sahipliğinde 3.SİGORTACILIK ZİRVESİ ni 10 ocak cumartesi günü gerçekleştireceğiz.


Bu toplantımızın sektörümüze , 2015 yılınında ülkemize hayırlar ve güzellikler getirmesi dileklerimle.

Saygılar sunuyorum.
                                                                    Bekir ÖZERDEM
                                                                          AFSAD
                                                                       Ynt.Krl.Bşk.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.