Tarih: 18.01.2015 01:16

Alkollü şoför kaza yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Merkez Atatürk caddesi eski Devlet hastanesi önündeki kazada, aşırı derece alkollü şöför kaza yaptı.
 

Eski Devlet Hastanesi önünde meydana gelen kazada 16 CMB 41 Plakalı araç aşırı derece Alkolün etkisi ile orta refüjdeki elektirik direğini devirdikten sonra durabildi.

Kaza saat 23:00 da meydana geldi,olay yerine gelen Trafik polisleri şöförü bulamadı, şöför gelecek çekici bulmaya gitti diyen, kazayı yapan şöför , polisleri 1 saat bekletti ve sonrasında şöför sayısı çoğalmaya başladı,her gelen kazayı yapan şöför benim dedi,bir kişi polis çocuğu olduğunu söyleyerek , Trafik polislerine hakaret ve tehditler savurmaya başladı.


Kazada şöför sayısı çoğalınca Trafik polisleri kazayı üstlenen şöförlerde hangisine işlem yapacağını şaşırdı,görgü tanıklarının beyanlarına göre aracı kullanan şöför tespit edildi ve işlem başlatıldı. Kaza yerine gelen çekici vasıtası ile araç otoparka alındı ve tüm ,şöför benim diyenler göz altına alındı.


Komedi filimlerini aratmayan kaza tarihe geçti , kaza yapan araç 1 ,alkollü olan kişi sayısı 3, ama bir arabayı kullanan şöför sayısı 4 olarak tarihe geçti. Ahmet Uçmak




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —