Tarih: 10.02.2015 17:32

Cengiz Sağlam aday olabilmek için istifasını verdi

Facebook Twitter Linked-in

Haziran ayında yapılacak olan, genel seçimlerde aday olabilmek için, kanun gereği görevinden ayrılması gerekenlerin, bugün mesai bitimine kadar istifa etmeleri gerekiyor.


Dün, birçok bürokrat milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa ederken gözler TBMM`de Başkanlık Müşavirliği yapan hemşehrimiz Cengiz Sağlam`a çevrilmişti.
 

Sağlam`dan dün herhangi bir açıklama gelmezken; Sağlam`ın bugün istifa etmesi bekleniyordu ve beklenen oldu.



Hemşehrimiz Sağlam 7 Haziran`da yapılacak olan seçimlerde milletvekili olabilmek için bugün itibariyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.


Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sağlam açıklamasında şu ifadelere yer verdi : ``Onur duyduğum 25 yıllık bürokrasi hayatımdan ve TBMM Başkan Müşaviri görevimden, 7 Haziran 2015`de yapılacak Milletvekili Genel Seçiminde Milletvekili Aday Adayı olacağımdan dolayı ayrılıyorum.


Milllete hizmet yolundaki bu yolculuğumda, yurtiçi ve yurtdışındaki bütün dost, arkadaş ve hemşerilerimin dua ve desteklerini bekliyorum. Yüce Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin`` dedi.



Başbakan Davutoğlu ile beraber Brüksel`e giden ve Başbakan`la samimi pozlar veren bunun yanında Başbakan Davutoğlu`nu Afyonkarahisar`da da Serkan Koyuncu`nun yanında yer alarak yalnız bırakmayan Cengiz Sağlam`ın AK Parti`den aday adayı olacağı biliniyor.



Bu aşamada Cengiz Sağlam`la beraber AK Parti`den aday adaylığı ismi geçen bir diğer isim de Yaşar Gözel`di. Dün, Yaşar Gözel`le beraber sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Sağlam`ı Yaşar Gözel`in de desteklemesi bekleniyor.

 

 


Sağlam, dün akşam saatlerinde Yaşar Gözel`le beraber bir poz vererek `Toyran Grup Başkanı hemşerimiz Yaşar Gözel ile birlik ve beraberlik için bir araya geldik` ifadelerini kullandı.



Yaşar Gözel`in de Cengiz Sağlam`ın adaylığını destekleyeceği kulislerden sızan bilgiler arasında. 20 yıldır Meclis`e temsilci gönderemeyen ilçemizin bu seçimlerde seçilebilecek bir yerden milletvekili adayı çıkarıp çıkaramayacağı hala ilçemiz gündemindeki tazeliğini koruyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —