Çobanlar esnafı kongresini yaptı

Çobanlar esnafı kongresini yaptı

Çobanlar Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 06 Mart Cuma günü Esnaf Kefalet Düğün salonunda Genel Kurulunu gerçekleştirdi.


Denetim Kurullarının seçimi için yapılan Genel Kurula Afyonkarahisar Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Başkanı Mehmet Emin BİRLİKTİR,’de katıldı.


YALMAN "GENEL KURULUMUZ HAYIRLI OLSUN"

Genel kurulda ilk konuşmayı Çobanlar Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cengiz Yalman yaptı. Yalman Çobanlar Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulumuzun Çobalarımıza ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.



ÜÇAĞIL "TÜRKİYENİN EN AKTİF KOOPERATİFİ HALİNE GELDİK"

Genel Kurulda bir konuşma yapan Çobanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet ÜÇAĞIL Çobanlar Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak geçmişte çok sıkıntılı günler yaşadık, Ülkenin dört milyon esnafının kan ağladığı ekonomik krizlerin yaşandığı günlerde Çobanlar Esnaf Kefalet Kooperatifininde birçok sıkıntılar yaşadığını telefon faturalarını dahi ödeyemez hale geldiğini belirtti.


Üçağıl Bugün ise kriz dönemlerinde ekonomik olarak çökmüş ve kapatılsın denilen bu kooperatif Türkiyenin en aktif kooperatifi haline geldi.. Bu duruma gelinmesinde hepimizin büyük emekleri var. Kooperatifimiz bugün talep eden bütün esnafımıza kredi verebilecek güçte bir kooperatif durumuna geldi.


Bu noktada benim esnaf kardeşlerimizden ricam kullanılan kredilerinin taksitlerini zamanında ödemeleridir. Çünkü takdir edersiniz ki hem kooperatifimizin güçlü olması hemde esnafımızın sıkıntı yaşamaması için geri dönüşlerin zamanında yapılması gerekmektedir dedi.


BİRLİKTİR "KOOPERATİFİNİZE SAHİP ÇIKIN"



Genel Kurulda Son Konuşmayı Afyonkarahisar Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Emin BİRLİKTİR yaptı. Birliktir konuşmasında Çobanlar İlçemizde gerçekleştirdiğimiz genel kurulun öncelikle tüm esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.


Birliktir Çobanlar Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin bugünkü durumunun diğer ilçelere göre çok iyi düzeyde olduğunu söyleyerek şu anda bazı ilçelerdeki kooperatiflerimizin kapalı olduğunu ve esnafa faydalı olamadığını söyleyerek esnaflerımızın Çobanlar Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine sahip çıkmalarını istedi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.