Osmangazi'ye doğalgaz ziyareti

Osmangazi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel seçim gezileri kapsamında Osmangazi Mahallesi Muhtarlığı ile İşsizler Derneği’ni ziyaret etti.



Bir süredir doğalgazla ilgili sorunlar yaşayan Osmangazi Mahallesi’nin Muhtarı Arif Zenger ziyaret sırasında yaşanan sıkıntıları AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel’e aktarma imkanı buldu.


AK Parti iktidarları döneminde hem yerelde hem de genelde tüm sıkıntıların aşılması için çaba gösterildiğine dikkat çeken Fazıl Şenel, “Şehrimizin bu bölgesi yeni gelişmekte olan bir bölge. Afyonkarahisar Belediyesi başta olmak üzere, İl Genel Meclisi ve diğer yerel yönetimlerimiz yeni gelişmekte olan bölgelere ilgisini, alakasını eksik etmemektedir.


Biz çabaları nedeniyle Sayın Belediye Başkanımuz Burhanettin Bey ile, Sayın İGM Başkanımız Salih Sel Bey’e de şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni gelişmekte olan bölgelerde bazı sıkıntıların yaşanması gayet doğaldır.


Biz siyasetçilerin görevi bu sıkıntılara kısa zamanda çıkış yolu bulabilmektir. Belediyemiz ve parti yönetimimiz bu sıkıntıların aşılması için gerekli girimlerde bulunmaktadırlar” dedi. Uydukent ve Karşıyaka bölgelerindeki mahallelerde doğalgaz hatlarının konutların kapı önlerinden geçmesine rağmen abone olmayan hemşehrilerimiz bulunduğuna dikkat çeken Fazıl Şenel, “Halkımızı bu yönde bilinçlendirmeliyiz.


Doğalgaz sistemini kurmasalar bile hemşehrilerimiz doğalgaz abonesi olmaları hem doğalgaz şirketinin, hem de yerel yönetimlerin önünü açacaktır. Hizmette partizanlık olmaz. AK Parti zihniyeti yurdun her noktasına hizmet götürme azmindedir. Bu nedenle biz hemşehrilerimizden doğalgaz aboneliklerini artırmaları yönünde çaba bekliyoruz. Osmangazi mahallesinde de bu yönde çalışma yapılırsa sorunların aşılması daha kolay olacaktır” dedi.



Osmangazi Mahallesi Muhtarı Arif Zenger ise ne zaman arasalar Fazıl Şenel’e ulaşmakta sıkıntı yaşamadıklarını, sorunlarını kendisine rahatlıkla aktarabildiklerini belirterek, “Sağolsunlar bize hep yardımcı olmaya çalıştılar. Ne zaman arasak kendilerine ulaşabildik, bizi dinlediler. Sayın Şenel milletvekilliğinden sonra da bize yardımcı olacaktır. Buna inancımız tamdır” dedi.


Mahalle sakinlerinin genel olarak orta ve dar gelir gurubunda insanlar olduğuna dikkat çeken Zenger, “Mahalle sakinlerimizin mali durumlar nedeniyle doğalgaz aboneliğinde çekimser davrandığını düşünüyoruz. Eğer abonelikte taksitlendirme imkanı olursa abone sayısının artacağını düşünüyoruz. Sayın Şenel de bu konuda girişimlerde bulanacağını söyledi. Sorunumuzun aşılmasında desteklerini bekliyoruz” dedi.

 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.