Sancak STK`ları ziyaret adiyor

Sancak STK`ları ziyaret adiyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Abdullah Sancak, Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.


Ziyaretlerde konuşan Sancak, AK Parti döneminde sivil toplumlara verilen önemin artığını söyleyerek, “STK’lar toplumun en önemli mihenk taşıdır” dedi.
 

AK Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından teşkilatları ziyaret eden Abdullah Sancak, STK temsilcileriyle de bir araya geldi. STK temsilcilerini yerlerinde ziyaret eden Milletvekili aday adayı Sancak, sivil toplum örgütlerinin önemine değindi.


Ensar, Memur-Sen, Bakkallar Odası, Diyanet-Sen, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) ve BYEGM İl Müdürlüğünü ziyaret ettiğini söyleyen Sancak, son 13 yılda AK Parti’nin iktidar olmasıyla birlikte sivil toplum bilincinin de güçlendiğini belirtti. Sancak, “Çalışmalarımız kapsamında ilçe ziyaretlerimizi tamamlayarak, STK temsilcilerini yerlerinde ziyaret ediyoruz.


STK’larla fikir alış verişinde bulunarak onlarla hasbihal etme fırsatı yakaladık. Ziyaretlerimiz oldukça verimli ve olumlu geçti. Bu tür ziyaretlerimiz devam edecek. Özellikle şunu söylemek istiyorum; STK bilinci ilimizde ciddi anlamda artmış durumda. Bu artış ilimizin gelişmesine destek verir.


Çünkü STK’lar toplumumuzun mihenk taşıdır” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Sancak beraberindekilerle birlikte STK temsilcileriyle sohbet ettiler.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.