Tarih: 25.03.2015 16:48

Sancak seçim çalışmalarına devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden Abdullah Sancak, Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret ediyor. Sancak, STK’ların yanı sıra 18-24 Mart Yaşlılar haftası nedeniyle huzurevini de ziyaret etti.



AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Abdullah Sancak, çalışmaları kapsamında STK temsilcileri ile huzurevi sakinlerini ziyaret etti. İlk olarak Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak ve ekibini ziyaret eden Sancak, her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu ifade etti.


AK Parti hükümetlerinin esnaf ve sanatkara yönelik bir çok iyileştirme yaptığını belirtti. Çıkartılar teşvik paketleri ile esnaf ve sanatkara destek sağlandığını belirten Sancak, “Partimiz iktidar olduğu 2002 yılından bu güne kadar diğer alanlarda olduğu gibi esnaf ve sanatkarlarımıza da iyileştirmelerde bulundu.


Unutulmaya yüz tutmuş meslekleri yeniden canlandırmak için çalışmalar yapan hükümetimiz esnaf ve sanatkarlarımıza da sahip çıkıyor” dedi. Milletvekili aday adayı Sancak’ın ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını anlatan ESOB Başkanı Konak, Sancak’a çalışmalarında başarılar diledi.
 

STK’LARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ


ESOB ziyaretinin ardından Yeşilhisar Muhtarlar Derneğini, Sakatlar Derneğini, Ziraat Odasını, İlim Yayma Cemiyetini ve Huzurevi sakinlerini de ziyaret eden Milletvekili aday adayı Sancak, STK temsilcileriyle sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi. Toplumun sesini duyurmasında STK’ların büyük bir payının olduğunu vurgulayan Abdullah Sancak, STK’ların yanında olmaya devam edeceğini belirtti. STK ziyaretlerinin ardından 18-24 Mart Yaşlılar haftası nedeniyle huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Sancak, yaşlıların elini öperek hayır dualarını aldı.

YAŞLILARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIRLAR

“Yaşlılarımız bizim en değerli varlıklarımız ve başımızın tacıdır” diyerek konuşan Sancak, “Yaşlılarımız kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesinin yanında toplumdan sevgi ve saygı beklemektedirler.


Devletimizin asli görevleri olan sosyal devlet anlayışı içerisinde yaşlılarımız için başta huzur evleri olmak üzere bakıma muhtaç yaşlılarımız için bakım evleri kurmuştur. Partimiz tarafından yaşlılarımız ve engelli bireylerimize pozitif ayrımcılık yapıldı.


Yaşlılarımızın sosyal alanları genişletilerek, huzurevleri ve bakım evleri yeniden inşa edilerek huzurlu bir hayat sürmeleri amaçlanmış ve bununla ilgili önemli projeler hayata geçirilmiştir” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —