Tarih: 26.03.2015 16:04

Sancak 7 Haziran insanlığın kurtuluşu olacak

Facebook Twitter Linked-in

7 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye için değil bütün dünyada yaşayan 1.5 Milyar Müslüman Alemi için önemli olduğunu belirten AK Parti Milletvekili aday adayı Abdullah Sancak, “7 Haziran sadece Afyonkarahisar için değildir. 7 Haziran insanlığın kurtuluş tarihidir” dedi.



Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcilerine Çakmak Marble Otel’de akşam yemeği veren Milletvekili aday adayı Abdullah Sancak, konuklarıyla yakından ilgilendi.



Halka hizmeti hakka hizmet olarak gördüğünü anlatan Milletvekili aday adayı Sancak, 7 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye’yi değil bütün Müslüman Alemini yakından ilgilendirdiğini belirtti. Sancak, “Çıkmış olduğumuz yol hakka hizmet yoludur. Halka hizmeti hakka hizmet düsturuyla yola çıktık.


İnşallah bunu başarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Afyonkarahisar’ın daha ileriye gitmesi için ülkemizin daha ileriye gitmesi için ve bizim büyük davamızın mutlu sona ve zafere ulaşması için elimizden gelen ne varsa bütün gücümüzle burada bana destek olan arkadaşlarımla birlikte yapmaya çalışacağım.



Sadece Sinanpaşa’nın ve Afyonkarahisar’ın değil. Dünya üzerindeki 1,5 Milyara yakın bütün Müslümanların davasıdır. Bütün Müslümanların amacı ve umududur. Bunu gerçekleştirmek için ve bu davada bir nefer olabilmemiz için Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) gidiş yolunda bana göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


MİRASA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ


Afyonkarahisar’ın Osmanlı’nın hatırasının yaşadığı ender şehirlerden bir tanesi olduğunu ifade eden Sancak, “Bu mirasa hep birlikte sahip çıkacağız” dedi. Sancak, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Afyonkarahisar’la ilgili projeleri ve düşünceleri gerçekleştirmek bizim birinci vazifemizdir. Çünkü Afyonkarahisar şehirlerden bir şehir ama Osmanlı’nın hatırasının yaşadığı ender şehirlerden bir tanesidir.


Bu mirasa sahip olmanın şuurunu yaşayan ender şehirlerden bir tanesidir. Gerek eğitimiyle, kültürüyle ve insanlarıyla bunları daima gösteriyor. Her iyilik hareketinde olduğu gibi AK Parti’nin de ileride bizim çocuklarımıza, bizim insanlarımıza ve İslam alemine vereceği büyük hedefler var. Gerçekleştirmek zorunda olduğumuz hedeflerimiz var. Allah’ın izni ile bunları gerçekleştirmek istiyoruz. 2023 hedefimiz var.



Kısa vadede anayasa hedefimiz var. Aynı zamanda başkanlık sistemimiz var. Bunlara destek vermek için burada bulunuyorum. İnşallah Allah’ın izni ile bunlar gerçekleşecek.”


7 HAZİRAN İNSANLIĞIN KURTULUŞ TARİHİDİR

“Afyonkarahisar halkının ferasetine ve basiretine güveniyorum ve zafere ortak olmak isteyecektir” diyerek konuşan Milletvekili aday adayı Sancak, “Gün gelip de herkesin bir an gelip de ‘keşke bende o safta olsaydım’ diyeceği zaman geldiğinde Afyonlu da orada olacaktır. İyi ki bunu yapmışım diyecektir.


Ben bunu düşünüyorum. Çünkü hakikaten hayat insanların santim santim dişi ve tırnağı ile kazandığı cephelerden ve savaşlardan ibarettir. Bizim 7 Haziran’da yapacağımız seçim bu merhalelerden bir tanesidir. Eğer biz bu dönemi atlatırsak önümüz açılacaktır. Çocuklarımızın ve torunlarımızın şuan dünya üzerinde ne kadar cefa çeken mazlum halk varsa, ne kadar Müslüman varsa önü açılacak.



Doğu Türkistan’da inim inleyen kardeşlerimizin Suriye’de, Mısır’da ve Gazze’de ne kadar Müslüman kardeşimiz varsa ve dünya üzerinde ne kadar zulüm çeken mazlum varsa hepsinin kurtuluşu olacaktır. 7 Haziran bunun için önemlidir. 7 Haziran sadece Afyonkarahisar için değildir. 7 Haziran insanlığın kurtuluş tarihidir” dedi.


SINIRSIZ ÜRETMEK ZORUNDAYIZ


2023 hedefine ulaşmak için her geçen gün büyümek zorunda olduğunu dile getiren Milletvekili aday adayı Sancak, sınırsız ve karşılıksız üretmek zorunda olduğumuzu belirtti. Sancak, “Türkiye olarak her geçen gün büyümek zorundayız. 20023 hedefine gitmek için daha büyümek ve çalışmak zorundayız.


Aynı zamanda üretmek zorundayız. Sınırsız ve karşılıksız üretmek zorundayız. İnşallah Allah bize o gücü versin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah 7 Nisan’da hakkımızda iyi bir sonuçla ve iyi bir sıralamayla yer buluruz. Sizlere daha çok hizmet etme şansını Genel Merkezimiz ve partimiz bize tevsi eder. Bizde orada oluruz” şeklinde konuştu. Milletvekili aday adayı Abdullah Sancak’ın akşam yemeğine dernek, vakıf, meslek kuruluşları ile sendika temsilcileri katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —