Sandıklıspor sezonu 8. sırada tamamladı

Sandıklıspor sezonu 8. sırada tamamladı

Spor Toto 3. lig 3 grupta mücadele eden  Sandıklıspor ligin son maçında deplasmanda oynadığı İstanbul Güngören maçından bir puan alarak sezonu 8. sırada tamamladı.

 



Mimar Yahya Baş Stadında dün saat 15:30’da başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip; Emre Turan, Serdar Rahman Bilik, Emrah Öztürk, Şeyhmus Aksu, Eşref Korkmazoğlu, Dursun Türk, Uğur Çelik, Cem Utku, Hasan Gündoğdu, Ertuğrul Köktürk, Baki Salgın 11’i ile çıktı.

 


Sandıklıspor ise; Alptekin Teytey, Resul Timurlenk, Tuğbey Şen, Emrah Dursun, Sinan Akaydın, Mehmet Bağlı, Kemal Ünal , Mehmet Yaman, Hüseyin Kaan Dalyan, Salih Seyis 11’i ile çıktı.

 


Maçın başlama düdüğüyle etkili oynayan  Sandıklıspor dakikalar 13’ü gösterdiğinde Mehmet Bağlı’nın ayağından bulduğu gol ile deplasmanda 1-0 öne geçti.

 


Bulduğu gol sonrası etkili oyununa dakikalar 29’u gösterdiğinde Emrah Dursun’un ayağından bulduğu gol ile farkı 2-0’a taşıdı.
Ev sahibi ekip dakikalar 43’ü gösterdiğinde Eşref Korkmazoğlu’nun ayağından bulduğu gol ile farkı bire düşürdü.

 


İlk yarı  Sandıklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarının başlamasıyla birlikte konuk takım dakikalar 63’ü gösterdiğinde Emrah Öztürk ile eşitliği sağladı.

 

 


Maçta başka gol olmayınca maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
Deplasmandan aldığı 1 puan sonrası  sezonu 8 sırada 44 puanla tamamladı.

 





Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.