Tarih: 20.05.2015 16:34

Aslan "Sandıklı bizimle yürüyecek"

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı`da da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.


Sandıklı halkının AKP`ye tepkili olduğunu belirten Aslan, Sandıklıların MHP ile birlikte yürüyeceğine söz verdiğini ifade etti.



MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ilçesini ziyaret etti. Sandıklı`daki ziyaretlerin ilk gününde Sandıklı Sanayi Sitesi, Dinar Caddesi, Tabduk Emre Türbesi, Yunus Emre Türbesi, Yunus Emre Mahallesi, Karacaören Köyü ve Akin Köyü`nü ziyaret eden Aslan ikinci gününde de Hayvan Pazarı, Bekteş, Kargın, Dutağaç, Selçik, Kızık, Ekinhisar Köyleri`ni ziyaret etti.



Aslan üçüncü gün ziyaretleri kapsamında Eski Sanayi Kahvesi, Zahireciler Çarşısı, Seracılar, Sandıklı Semt Pazarı, sandık görevlileri kursuna, Yolkonak Köyü`nü, Karadirek Köyü`nü, Kınık Köyü`nü, Daylık Köyü`nü, Karasandıklı Köyü`nü, Ürküt Köyü`nü, Başağaç Köyü`nü, Akarım Beldesi`ni de ziyaret ederek Sandıklı İlçe ziyaretlerini tamamladı.



"KIZIK KÖYÜ`NDE DÖRT CAMİ VARKEN NEDEN BİR İMAM YOK"


Seçim ziyaretleri sırasında Sandıklı İlçesi`ne bağlı Kızık Köyü`ndeki vatandaşlarla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan köyde bulunan 4 caminin de imamsız olduğunu ifade etti. Aslan, "Sandıklı Kızık Köyü’ne ziyarete geçerken yatsı ezanı okundu. Namazı halkla birlikte kılalım dedik. 4 tane cami vardı ve imam yoktu.



Birinin imamımı vurulmuş. birinin imamının kızı evlenmiş izinliymiş. Diğeri de izinliymiş. 4. caminin imamı atanmamış. İslam devletinde yaşarken köylerde imam olmamasını yadırgıyoruz. MHP iktidarında imamsız ve müezzinsiz cami, mahalle ve köy kalmayacak." dedi.


"HAYVAN PAZARI`NIN TUVALETLERİ KULLANILAMAZ HALDE"


Sandıklı Hayvan Pazarı ziyareti sırasındapazar tuvaleti hakkında vatandaşlardan şikayetler alan Aslan, "Sandıklı Hayvan Pazarı tuvalet ve lavaboları kullanılamaz hale gelmiş. Kabinlerin içindeki durumlarını görüp de sizlerin sağlığını tehlikeye atmak istemiyoruz.



Haftada bir kurulan ve belediyenin işgaliye parası aldığı pazarda insanların ihtiyacını giderebileceği şekilde temizlik ve bakımın yapılması bir belediye için zor olmasa gerektir." İfadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —