Emlak sektöründe yeni bir anlayış

Emlak sektöründe yeni bir anlayış

Afyonkarahisar’da açılışını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın gerçekleştirdiği, kısa süre önce hizmetlerine başlayan EMLAK KUR sektöre yeni bir boyut kazandırdı.



Kısa süre de yaptığı çalışmalarla vatandaşlarında takdirini topladı.
Afyonkarahisar’daki emlak sektörüne yeni bir soluk getirecek olan EMLAK KUR Gayrimenkullerini kiraya vermek ve satmak isteyenlere profesyonel ekibiyle hizmet verirken aynı zamanda online fatura ödeme noktası ile de vatandaşları fatura ödeme kuyruklarından kurtarıyor.

 


Gayrimenkullerinizi profesyonel ekip değerlendiriyor


EMLAK KUR faaliyetleri hakkında bilgiler veren EMLAK KUR Afyonkarahisar şube Müdürü Ömer Telli: “Ofisimiz bünyesinde yıllardır emlak sektöründe faaliyet gösteren deneyimli emlak uzmanlarımız hizmet veriyor. Müşterilerimize uzmanlarımızla birlikte profesyonel danışmanlık hizmeti de sunuyoruz.”dedi.



Sıra Beklemeden Fatura alım hizmeti veriliyor


EMLAK KUR ’un sadece emlak sektöründe hizmet vermediğini ifade eden Ömer Telli: “Afyonkarahisar şubemiz iki ay önce hizmete girdi. EMLAK KUR kurumsal bir marka ve profesyonel kişilerden oluşan danışmanlarımız var. Büyük küçük bütün yatırımcılara hizmet veriyoruz. Ayrıca EMLAK KUR çatısında bir çok iş alanında ilerleyen zamanlarda hizmet vermeye devam edeceğiz. Şuan da gayrimenkulün yanı sıra fatura ödeme hizmetide vermekteyiz.


Vatandaşlarımız Doğalgaz, Elektrik, GSM, Türk Telekom, Motorlu taşıtlar vergisi, SGK, Bağkur ,Digitürk ve internet faturalarını ofisimize gelerek sıra beklemeden ödeyebilirler. Ofisimizde ödenen faturalar direk hesaba geçer ve verdiğimiz dekont birebir kurumun size vereceği dekontla aynıdır.”dedi .


“Hizmette sınır tanımıyoruz”


Afyonkarahisar’daki gayrimenkul sektöründeki anlayışın değişmesinin zamanı geldi diyerek Afyonkarahisar’a EMLAK KUR’u kazandırdık Afyonkarahisar şube Müdürü Ömer Telli: “EMLAK KUR olarak önce müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Müşterilerimizin düşünceleri, talepleri ve memnuniyetleri bizim için ön plandadır . EMLAK KUR olarak oto alım satımı, sigortacılık dekorasyon ve patent sektörlerinde de profesyonel hizmet sunmak istiyoruz.



Bu yönde şirketimizin çalışmaları devam etmektedir. Bizim gözümüzde, Afyonkarahisar halkı hizmetin en iyisine layıktır. Ofisimizde hizmette sınır yoktur. Biz deneyimli ekibimizle hizmet vermeye hazırız tüm Afyonkarahisar Halkını gayrimenkul adına ve diğer vereceğimiz hizmetlerin tümünde doğru ve kazançlı adımlar atmak için ofisimize bekliyoruz”.dedi. Afyon Time

 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.