Tarih: 09.08.2015 15:11

Diner İtfaiyesine 2 yeni araç alınacak

Facebook Twitter Linked-in

Dinar Belediyesi İtfaiye Amirliği bünyesine ihtiyaç olan araç ve ekipmanların alınması için belediye başkanlık makamında görüşme yapıldı.



Gerekli olan araç ve ekipmanlar için Belediye Başkanı Saffet Acar, Anakara Karba firma yetkilileri ile istişare yaptı. Yapılan görüşmede İtfaiye Amiri Vedat Yılmaz’da hazır bulundu. Başkan Acar, firma yetkilileri tarafından getirilen katalog inceleyerek gerekli uygun araçlar hakkında bilgi aldı.




Başkan Acar konuşmasında; “Teknoloji her geçen gün değişiyor, artık kamyonlarda otomobiller kadar lüks ve rahat. Şartlarımıza uygun ve en iyi, Altı-yedi katlı yüksek binalara yetişecek uzun merdivenli ve manevra kabiliyetli araç alacağız” dedi.



Yapılan görüşme ve istişare sonrasında 28 metre merdiven uzunluğu olan Man marka itfaiye aracı, Öncü – Kurtarma aracı olarak ta Mercedes marka araç alınması için mutabakata varıldı. Alınan bilgiye göre, Kurtarma aracında; İntihar vakaları için atlama yatağı, jeneratör, sedye ve kesme – ayırma gibi gerekli olacak bir çok aparat ve ekipman olduğu öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —