Tarih: 07.09.2015 12:52

Emirdağlı iş adamı Biçer yeniden aday adayı

Facebook Twitter Linked-in

Emirdağlı iş adamı Ahmet Biçer, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı.



7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Afyonkarahisar’dan adaylığını ilk açıklayanlardan olan Ahmet Biçer 1 Kasım`da yapılacak olan genel seçimler için aday adayı olmasını değerlendirdi.



Biçer şunları kaydetti; “Emirdağ’ın 25 yıllık bir hasreti var .Bunu geçtiğimiz seçimde, bir nebze Afyon dışından 2 hemşerimizi meclise milletvekili olarak gönderdik. Ama Emirdağ hasretimiz Afyonkarahisar’da sürüyor.



Bunu buradan dile getirirken inşallah buradan Afyonkarahisar’dan seçilerek son vereceğiz. Ben Afyonkarahisar’ın dört bir köşesinden oy alacağıma güveniyorum. Geçen seçim öncesi bir sloganım vardı: “Milletvekili adayı olursam, Afyonumuzun her karış toprağındaki vatandaşlarımızın sesi olacağım” demiştim. Yine bu sloganımı tekrarlıyorum.



Avrupa`da bulunan Emirdağlı hemşehrilerimizin de mecliste milletvekili olacağımı buradan sizler aracılığıyla duyurmak istiyorum. Nerede bir hemşehrimiz varsa onların hizmetkarı olacağım”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —