Tarih: 19.10.2015 13:00

Köksal "Teröre lanet ediyoruz"

Facebook Twitter Linked-in

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, şehit haberiyle Afyonkarahisar`a ateş düştüğünü söyledi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, "Tunceli-Erzincan karayolunda teröristler tarafından yola döşenen bombanın patlatılması sonucu zırhlı araçta bulunan 2 asker şehit oldu. 2 asker de yaralandı.



Şehitlerimizden birisi de Afyonkarahisarlı. Ülkemiz ne yazık ki 7 Haziran`dan bu yana hükümetle değil, terörle yönetilir hâle geldi. `Analar ağlamasın` diyenler, her gün ağlayan analar hakkında en ufak bir girişim yapamıyor" dedi.



Köksal, terörün sorumlularının da halka hesap vermesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu:



"Terör saldırıları sırasında canımız yanarken, canlı yayınlara çıkıp, `Milletimiz bir partiye 400 Milletvekili verseydi, bu saldırılar olmazdı` diyenler terörün sorumlularındandır.



Kaybettiğimiz her güvenlik mensubu ve sivil vatandaşımızın vebali 400 vekil isteyenlerdedir. Terörün her türlüsüne lanet ediyoruz. Şehitlerimize Allah`tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —