Tarih: 23.10.2015 15:58

Atatürk ilkokulu ağaç dikme etkinliğinde buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Sandıklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yeni açılan Atatürk İlkokulunun bahçesinde ağaç dikme etkinliği düzenlendi.



Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl`ün talimatıyla, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından  düzenlenen etkinlik için Sandıklı Belediyesi fidanlığından temin edilen  45 adet çam fidanı Atatürk İlkokulu bahçesine dikildi. Etkinliğe Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı İlçe Kaymakamı Faik Arıcan, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman`da katıldı.



Sandıklı Belediyesi daha önce Atatürk İlkokulunun etrafında bulunan yolları düzelterek öğrenci kardeşlerimizin okula rahat gelebilmelerini sağlamıştı. Şimdi ise toprağa dikilen Çam ağaçları ile Atatürk İlkokulunun bahçesi daha güzel bir görünüme büründü.



Atatürk İlköğretim okulundaki ağaç dikme etkinliği sonrası, Başkan Mustafa Çöl Atatürk ilköğretim okulunda bir dizi incelemelerde bulundu. Atatürk İlkokulu Müdürü Hasan İNAM`ın makamında misafir ettiği protokol üyeleri, okul hakkında Atatürk İlkokulu Müdürü Hasan İnam`dan bilgi aldı. 



Atatürk İlkokulunda düzenlenen etkinlik minik öğrencilerimiz ile çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —