Tarih: 28.12.2015 20:04

Beşiktaşlılar Derneğinden Mühsürler`e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetimi, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler`i ziyaret etti. Mühsürler derneğe tam destek verdi.


 

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler`i makamında ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar Beşiktaşlılar`ının yapılacağı faaliyetler yer alırken iki taraf karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Dernek binası için arayış içinde olan Afyon Beşiktaşlılar Başkan Mühsürler`le istişare etti. Dernek Yönetim Kurulu`na ve üyelerine kahvaltı veren Mühsürler beraberliğin büyümesi gerektiğini aktardı.



Nazik ziyarette Afyon Beşiktaşlıları`na gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, “Bizi en güzel şekilde ağırlayan Başkanımız Mehmet Mühsürler`e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni oluşum içinde olan derneğimize destek vereceğini kendisi de söyledi. Bundan sonra Afyon Beşiktaşlılar Derneği olarak yapacağımız faaliyetler büyüyerek devam edecektir.” ifadesini kullandı.



Afyon Beşiktaşlılar Derneği`nin Başkan Mühsürler`e yaptığı ziyarette Av. Murat Uçur da yer aldı. Ayrıca Afyon Beşiktaşlılar Derneği bu hafta da Afyon Belediyespor ailesi ile bir araya gelecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —