Uluslararası karanlık mihrakları lanetliyoruz

Uluslararası karanlık mihrakları lanetliyoruz

Sivil Memurlar Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Sadi Çelebi, “Ülkemizin huzuruna, birliğine, dirliğine kasteden bu kişileri, örgütleri, bu örgütlere sempati duyanları, destekleyenleri, gözlerini kan bürümüş, hastalıklı misyonlarını yerine getirmek pahasına masum insanları katletmekten çekinmeyen uluslararası karanlık mihrakları en derin hislerimizle lanetliyoruz” dedi.



 

Sivil Memurlar Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Sadi Çelebi, Ankara`da meydana gelen sinsi, hain, menfur saldırıyı sert bir dille kınadı. Yayınladığı yazılı açıklama ile Ankara`da meydana gelen sinsi, hain, menfur saldırıyı sert bir dille kınayan Sivil Memurlar Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Sadi Çelebi, “Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan Sivil Memurlar olarak; Ankara`da meydana gelen sinsi, hain, menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.


TARİHTEN DERS ALMAMIŞ AHMAKLARDIR


Çelebi, “Ülkemizin huzuruna, birliğine, dirliğine kasteden bu ve buna benzer saldırıları icra eden kişileri, örgütleri, bu örgütlere sempati duyanları, destekleyenleri, gözlerini kan bürümüş, hastalıklı misyonlarını yerine getirmek pahasına masum insanları katletmekten çekinmeyen uluslararası karanlık mihrakları en derin hislerimizle lanetliyoruz!” diye konuştu.



Aziz milletimizin tarih boyunca birçok badireleri alnının akıyla atlattığının unutulmaması gerektiğini kaydeden Çelebi, “Dillere destan Çanakkale Muharebesini, Kurtuluş Savaşını, Türk`üyle, Kürt`üyle, Çerkez`iyle omuz omuza kazanan, vatanın selameti için şahadete koşarak giden, emsali olmayan mübarek bir neslin torunlarını ölüm korkusuyla sarsacaklarını sananlar ancak tarihten ders almamış ahmaklardır!” ifadelerine yer verdi. 


KANLARINI ASLA YERDE BIRAKMAYACAK


Sadi Çelebi şunları söyledi: “Tüm kalbimizle inanıyoruz ki; aziz milletimizin çelik yumruğu olan ve Sivil Memurlar olarak bir parçası olmaktan gurur duyduğumuz Türk Silahlı Kuvvetleri, bu vatan hainlerinin kökünü kazıyacak, şahadete ermiş mesai arkadaşlarımızın kanını asla yerde bırakmayacaktır!



Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, vatan uğruna fedakarlığın timsali olan gazilerimizi minnetle anıyor ve şehit ailelerimiz başta olmak üzere tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz.”



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.