Genç memurun boğazı evinde kesildi

Genç memurun boğazı evinde  kesildi

Zonguldak`ta tüyler ürperten bir olay yaşandı. Türkiye Taşkömürü Kurumu`nda (TTK) memur olarak çalışan Necla Sağlam (23) yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek katledildi.



Sağlam`ın, başına poşet geçirildikten sonra öldürüldüğü belirlenirken, evde bütün eşyanın yerinde ve düzgün olduğu, kapının da zorlanmadığı öğrenildi. Olayı polise ihbar eden ve Sağlam`ın erkek arkadaşı olduğu belirlenen ambulans şoförü S.C. (24) gözaltına alındı.



Olay, Mithatpaşa Mahallesi Bağlık Caddesi`ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre S.C., telefonlarına cevap vermemesi üzerine Sağlam`ın kaldığı eve gitti. Polisi çağıran S.C., çilingirle kapı açtırılınca, genç kızı boğazı kesilmiş halde buldu.



S.C. gözaltına alınırken, Sağlam`ın cezaevindeki babasıyla arasının bozuk olduğu ileri sürüldü. Necla Sağlam`ın iş arkadaşı Cavit Ateş, “Kimsesizler yurdunda büyümüş bir çocuk. Psikolojik sorunları vardır diye düşündük. Ama öğrendik ki başka olaylar var.” dedi. Cihan



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.