Köksal "Kadınlarımızın hayatları çiçek gibi olsun"

Köksal

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen, CHP İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ve parti üyesi kadınlarla birlikte yoldan geçen ve çalışan kadınlara çiçek dağıttı.


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen, CHP İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ve parti üyesi kadınlarla birlikte kadınlara çiçek dağıttı. PTT önünden başlayan etkinlikte Kurtuluş Caddesi üzerinde yürüyen ve çalışan tüm kadınlara çiçek dağıtan Köksal, çiçek verdiği kadınlarla da sohbet etti.



8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılan etkinliği anlatan Milletvekili Köksal,“Bugün Dünya 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü. Bizde Dünya Kadınlar günü kapsamı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi kadınları olarak çalışan yoldan geçen kadınlarımıza çiçek dağıtmayı düşündük. Bu etkinlikteki amacımız da kadınlarımızın bundan sonra hayatlarının çiçekler kadar güzel olması” dedi.


ÖZGECAN YASASI İÇİN OTURMA EYLEMİ YAPILACAK


Kadına yönelik şiddetin durdurulması gerektiğine dikkat çeken Köksal, “Kadına yönelik şiddetin olmadığı, kadın cinayetlerinin son bulduğu, İstanbul Sözleşmesinin İç Hukuk’ta uygulandığı, kadın erkek eşitliğinin sözde kalmadığı, her platformda eşitliğin sağlandığı, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlandığı ve yaşanacak bir Türkiye dileği ile tüm kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.



Yarın da (9 Mart 2016) saat 13.00’de Anıt Park’ta CHP olarak Özgecan Yasası’nın uygulanması için kadına yönelik şiddetin ve kadın cinayetlerinin durması için önlemler alınması için bir oturma eylememiz olacak. Tüm kadınlarımızı da bu eyleme davet ediyoruz” diye konuştu.  



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.