Beşiktaşlılar Derneği, Arena`nın açılışında temsil edildi

Beşiktaşlılar Derneği, Arena`nın açılışında temsil edildi

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Beşiktaş`ın yeni stadı Vodafone Arena`nın resmi açılış törenine katıldı. Beşer, Afyonkarahisar`ı açılışta temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti

 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve devlet protokolünün katılımıyla açılan Beşiktaş Vodafone Arena Stadı`nda Afyonkarahisar`ı, Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer temsil etti. Beşiktaş`ın bu güzel gününe şahitlik etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Beşer, "Beşiktaş Jimnastik Kulübü`nün resmî davetlisi olarak stadımızın açılış törenine katıldık. Kulüp Başkanı Fikret Orman ve futbolun önde gelen birçok ismi ile görüşme fırsatımız oldu" dedi.


Beşer, Beşiktaş`ın efsane futbolcuları arasına giren Recep Çetin ve Feyyaz Uçar`ın yanı sıra Beşiktaş`a uzun yıllar hizmet eden İngiliz teknik adam Gordon Milne ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.