Tarih: 28.08.2016 16:03

Tanıtım günlerinde Sandıklı ilgi odağı oldu

Facebook Twitter Linked-in

94`üncü yılını kutlamakta olduğumuz Zafer haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanında yöresel ürünlerinde yer aldığı Afyonkarahisar tanıtım günleri, Vali Aziz Yıldırım ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Afyonkarahisar Akarçay’ da açıldı.



Açılış programının ardından stantları gezen Afyonkarahisar Valisi ve protokol üyeleri el emeği ürünler, yöresel gıda ürünleri, yöresel kıyafetler ve sanatsal ürünleri incelediler.



Sandıklı Belediyesinin de standını yakından inceleyen Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri sergilenen, kar şerbeti, leblebi, domates, patates, çamur, alem, bakırcılık, hüdai kaplıcaları hakkında Sandıklı Belediyesi yetkililerinden bilgi aldı.



Vali Aziz Yıldırım özellikle leblebi ve kar şerbeti ikramından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sandıklı Hüdai Kaplıcaları içerisinde uygulanan çamur ile ilgilide bilgiler alan Vali Belediye personeline teşekkür ederek stantdan ayrıldı.



Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ ün direktifleri doğrultusunda açılan standı Afyonkarahisardaki vatandaşlar  ve diğer ilçe belediyelerinin yoğun ilgisi ile karşılandı.



Sandıklı Hüdai Kaplıcası, çamur ve su banyoları, leblebi, kar şerbeti ikramı, bakırcılık ve kitap tanıtımları ile stand ilgi odağı olmayı başardı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —