Başkan Karagöz turistlere kale hakkında bilgi verdi

Başkan Karagöz turistlere kale hakkında bilgi verdi

Afyonkarahisar MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz Afyon Kalesine gelen Turistlere osmanlı ve Afyonkarahisar`ın tarihine yönelik ders verdi.


 

Elektirik ve Elektronikçiler Odası ve MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz hafta sonu Afyonkarahisar Kalesine çıkan Polonya`dan gelen turistlere Osmanlı ve Selçuklular dönemine ait tarih dersi verdi.



Turistlerin sorularını cevaplayan Başkan Karagöz Afyonkarahisar`ın tarihteki öneminden bahsetti, Afyonkarahisar Kalesi ve tarihi üzerine 2 saat Kale üzerinde Turistlerle sohbet eden Başkan Karagöz, turistlere ülkenize döndüğünüzde Afyonkarahisar`dan bahsedin Kentimize gelmeleri konusunda bilgilendirin diye tembihte bulundu.

 

 

Bir süre Osmanlı ve Tarih dersi veren Karagöz , Turistlerin sorusu üzerine Türkiye ve Suriye iki komşu ülke ve Suriye`de yaşanan iç savaş konusunda soru soran turistlere duydum, dedi Türkiye`nin tutumu hakkında bilgi verdi.



Kaleye kalabalık bir grupla çıkan Başkan Karagöz Afyonkarahisar ve tarihi anlamda Osmanlılar döneminden bugüne Afyonkarahisar`ımızı tanıtmaktan onur ve gurur. 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.