AFİHAD'da bayrak değişimi

AFİHAD

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği (AFİHAD) Yönetim kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda, Dernek Kültür ve Sosyal İşler Başkanı Mehmet Başeğmez vekaleten dernek başkanlığına getirildi.

 

 

 Dernek Başkanı İsmail Ögeday yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

 

“Dernek Başkanlığını geçici olarak 1 yıl süre ile Dernek Kültür ve sosyal İşler Başkanımız Mehmet Başeğmez’e devretmiş bulunuyorum. Kendi işlerimin yoğun olması nedeni ile Mehmet Başeğmez 1 yıl süre ile dernek başkanlığını yürütecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

“Bu Bir Bayrak Yarışıdır”

Dernek Kültür Sosyal İşler Başkanı Mehmet Başeğmez de yaptığı açıklamada, derneğin bayrak değişimine ihtiyacı olduğu bir dönemde devir teslimin yapıldığını ve bu noktadan sonra derneğin sosyal faaliyetlerde aktif olması için elinden geleni yapacağını kaydetti.  



Başeğmez, bu yarışın bir bayrak yarışı olduğuna da dikkat çekerek, Başkan İsmail Ögeday’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.