Dazkırı Evcilere acımadı

Dazkırı Evcilere acımadı

Geçtiğimiz haftalarda Dazkırı Belediyesinin kardeş  belediyesi olan Bozkurt Belediye Spor ile düzenlenilen dostluk maçının ardından bu hafta da yine Dazkırı Belediyesi,Kardeş Belediye olan Evciler Belediye Spor’u sahasında ağırladı.




Dazkırı Belediye Spor ile Evciler Belediye Spor arasında düzenlenen dostluk maçı; Belediye Başkanı İsmail Taylan, Evciler Belediye Başkanı Saim Özer,  Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan, Meclis Üyesi Levent Diker ve futbolseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi.



Dazkırı Belediye Spor Kulübünün yeni yönetiminin ilk maçı olan bu dostluk maçı; Başkan İsmail Taylan ve Evciler Belediye Başkanı Saim Özer’in başlama vuruşuyla başlatıldı.



Dazkırı Belediye Spor’un Semih, Ali, Seçkin ve Mustafa’nın ayağından bulduğu gollere, Evciler Belediye Spor Ramazan ve Efe’nin golleriyle karşılık verdi. Dostane geçen maçı 4-2 lik skorla Dazkırı Belediye Spor kazandı.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.