Seçme Oylarımıza namusumuza sahip çıkacağız

Seçme  Oylarımıza namusumuza sahip çıkacağız

Bizlere emanet edilen namusumuz saydığımız oylarımıza sahip çıkacağız. Bunun için yapmış olduğumuz çalışmalarımızı referandum günü öncesi ve sonrası olarak sınıflandırmak isterim Referandum günü öncesinde partimizin emektarları görevlileri aracılığı ile vatandaşlarımızla buluştuk bilgilendirme toplantıları yaptık.



Geniş katılımlı mitingler düzenleyerek halkımızı referandum konusunda bilgilendirdik. Yoğun ve özverili çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç olarak bilirim. Bu süreçte biz yasa da belirtilen şekilde çalışmalarımız yaptık. Yasa da belirlenen yerlerin dışında afiş ve pankart asılmamasına ilişkin gerekli şikayetleri yaparak kaldırılmasını sağladık.



Cumhuriyet Halk Partisi bu süreçte Genel başkanından milletvekillerine il ilçe başkanlarından üyelerine gönüllülerine kadar başarılı bir sınav vermiştir.16 Nisan günü de bu hayırlı çalışmaların sonuçlarını alacağımızı biliyorum.

 


1-Sandık başında görev alacak tüm sandık kurulu üyelerimize ve müşahitlerimize referandum günü yapılacak iş ve işlemlerle ilgili parti okulumuzdan eğitim almış uzman eğitmenler aracılığı ile eğitimler verilmiş olup yapmaları gereken kontroller hakkında bilgi verdik.

 


2-Bu süreçte Merkez İlçemize bağlı 529 sandıkta oy kullanma işlemi yapılacak olup sandıkların yüzde 98’i sandık kurulu üyelerimiz ile kalan kısmı ise müşahitler tarafından oy kullanma ve sayım işlemlerinde görev alacaklardır. Böylelikle tüm sandıklarımız görevlilerimiz aracılığı ile kontrol altındadır, Buradan ayrıca tüm vatandaşlarımıza da hatırlatmak isterim oy kullanmış oldukları sandıklar da sayım saatinde sayım ve tasnif işlemlerine katılıp ıslak imzalı tutanak talep etme hakları olduğunu hatırlatmak isterim.

 


3-Referandum günü Merkez ilçe Başkanlığımız olarak yapmış olduğumuz duyurularda ve bilgilendirme toplantılarımız da bahsettiğimiz gibi hasta yaşlı engelli vatandaşlarımızın sandığa götürülmesi konusunda yardımcı olacağız.

 


4-Referandum günü okul sorumluları ve görevli avukat arkadaşlarımız aracılığı ile koordineli halde sandık güvenliği için çalışacağız.
5-Yaklaşık her 50 sandığa bir avukat düşecek şekilde sandık güvenliği ve itirazlar konusunda hummalı bir çalışma gerçekleştirdik. Bunun sonucunda belirlemiş olduğumuz avukat arkadaşlarımızla belirlenen sandıklar arasında koordineyi sağlayıp bir olumsuzluk olması halinde irtibat kurmalarını sağladık.

 


6-Genel merkezimiz ile koordineli olarak yürüttüğümüz ıslak imzalı sandık sonuç tutanaklarının sisteme işlenmesi YSK ‘nın sitesi ile koordineli sistem ile denetimlerimizi yapacağız. Bu sistemin çalışırlığını teyit etmek amaçlı genel Merkezimizin koordinesi altında birçok kere Türkiye geneli sandık sonuç giriş testi yapılmıştır.
7-Seçim günü Belde ve köylere Gönüllü gençlerimizin ulaşımı sağlanacak olup ıslak imzalı sandık sonuç tutanakları okul sorumlularımız aracılığı ile toplanacak olup yine İntranet sistemimize işlenecektir. 8-Buradan kıymetli vatandaşlarımıza çağrımızdır.


Değişikliği istenilen anayasa maddelerini lehte ve aleyhte olan yorumları okuyarak ve mutlaka ve mutlaka sandığa giderek oy kullanmalarıdır. Çünkü Anayasa metinleri bizi bir eden metinlerdir. Dağdaki çobanı da ilgilendirir Anayasa profesörünü de ilgilendirir hepimiz eşit vatandaş olduğumuz ülkemizde bu referandum hepimizi eşit şekilde ilgilendirmektedir. aman canım bir oydan ne olacak demeden sandığa gidilmelidir.



Oy ver koy verme diyerek tüm halkımıza saygı ve selamlarımı sunuyorum.
9-Bu vesile ile öncelikle şehit ve gazilerimizin ve görevi başında bulunan tüm emniyet mensuplarımızın da polis haftasını kutlarım.



Anahtar Kelimeler:

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 6 6 0 0 15 18
2.Fenerbahçe 6 4 1 1 9 13
3.Beşiktaş 5 4 0 1 7 13
4.İstanbul Başakşehir 6 4 1 1 5 13
5.Samsunspor 6 4 2 0 4 12
6.Göztepe 5 2 0 3 5 9
7.Eyüpspor 6 2 1 3 3 9
8.Konyaspor 6 2 2 2 -1 8
9.Sivasspor 7 2 3 2 -2 8
10.Antalyaspor 6 2 2 2 -3 8
11.Kasımpaşa 6 1 2 3 -2 6
12.Alanyaspor 6 1 2 3 -3 6
13.Bodrum FK 6 2 4 0 -4 6
14.Trabzonspor 5 0 0 5 0 5
15.Gazişehir Gaziantep 5 1 3 1 -3 4
16.Rizespor 6 1 4 1 -11 4
17.Kayserispor 5 0 2 3 -4 3
18.Hatayspor 6 0 4 2 -6 2
19.Adana Demirspor 6 0 5 1 -9 1

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.