Gözden kaçırmayın

Eber gölünün geleceği konuşulduEber gölünün geleceği konuşuldu

Sultandağı yürüyüş yolunda sona gelindi.

Köylere hizmet götürme birliği tarafından yapılan Sultandağı  Akşehir  arasındaki bağlantı yolu  yapılan proje  ile yürüyüş yolu haline getirildi yaklaşık 370 bin Türk lirasına mal olan yürüyüş yolunun  tamamı ışıklandırılarak sıcak asfaltlama işlemi yapıldı.

Sıcak asfaltlama işlemi ni   yerinde denetleyen Sultandağı kaymakamı Muhammet Emin Güngör ve il genel meclisi üyesi Yasin Tarhan   çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Kaymakam Güngör yaptığı açıklamada Sultandağı na kazandırılan yürüyüş yolu ilçemizin çehresini  güzelleştirdi  hayırlı olsun  dedi ayrıca il genel meclisi üyesi Yasin Tarhan da sağlıklı yaşam için yürüyüş yolu Sultandağımızın eksikliklerindendi  vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz dedi.