Gözden kaçırmayın

Minik öğrenciler hayvanlar Hakkında bilgi sahibi oldularMinik öğrenciler hayvanlar Hakkında bilgi sahibi oldular

Özel Dinar Öğretmen Ünal Yılmaz Koleji, 2. Aile Okulu toplantısını gerçekleştirdi.

  
Enerji Merkezleri hakkında konuşan Eğitim Danışmanı Ünal Yılmaz, olumlu düşüncenin insan enerjisine katkı sağladığını belirterek, Aile Okulu dersini başlattı.

ENERJİ MERKEZLERİNİ NASIL KULLANMALIYIZ?

Ünal Yılmaz: “İnsanlar enerjiyi nereden alıyor? Gördüğümüz taşlar, sular boşuna değildir. Hepsinin bir görevi vardır. İnsan olarak kendimizi öğrenmeliyiz. İnsan kendini keşfetmelidir. İnsanın enerji merkezler nerededir? Bu enerji merkezleriyle neler yapmalıyız?


Kozmik Bilime göre vücudumuz yedi bölgeye ayrılmıştır. Her bölgenin kendi enerji santralleri vardır. Eğer doğru kullanılırsa insan yaşamına yeterlidir bu enerji. Bu enerjiyi iyi kullanmayan bir insan hayattan zevk alamaz. Enerji merkezlerini nasıl kullanmalıyız? Bu enerji merkezlerinin adı çakradır. Gökkuşağının yedi rengiyle ilişkilendirilmiştir” dedi.

ÇAKRAYI DENGELEMEDE ETKİLİ  

Enerji merkezlerini açıklayan Ünal Yılmaz enerji merkezlerinin renklerini tepeden aşağıya kadar şöyle sınıflandırdı: “Taç, Tepe Enerjisi: Mor, Göz Enerji Merkezi: Lacivert, Boğaz Enerji Merkezi: Mavi, Kalp Enerji Merkezi: Yeşil, Güneş Sinir Ağı Çakrası: Sarı, Sakral (2.) Çakra: Turuncu, Kök Çakra: Kırmızı.” Sınıflandırılan renklerin o çakrayı dengelemede etkili olduğunu belirten Ünal Yılmaz, Aile Okuluna katılanların sorularını yanıtladı.