Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

OSMANGAZİ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. AFYONKARAHİSAR İL İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU
 
 
TEİAŞ 7. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından yapılacak olan AFYON TM-2 Bakım-Onarım çalışması kapsamında, tabloda belirtilen gün ve saatlerde belirtilen yerlere enerji verilemeyecektir.
Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verilecektir. Abonelerimizin mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur.
 




Kesinti Tarihi ve Saati


ETKİLENEN BÖLGE




04/09/2016
01:00-13:00


 
İhsaniye İlçesi, Gazlıgöl Beldesi, Döğer Kasabası, Çayırbağ Kasabası, Susuz Kasabası ve Bölgedeki Tavuk Çiftlikleri ve diğer çiftlikler, Beyyazı Kasabası, Çıkrık Kasabası, Fethi bey Kasabası, Saray düzü, Anıtkaya, Kozluca, Bostanlı, Burhaniye, Yarımca, Omuzca, Kaplanlı, Alcalı, Bozhüyük Köyleri, Sağlamlar Taş ocağı, Ayazini, Yeşilyayla, Basırlar Köyleri, Kayıhan, Yaylabağı Kasabası, Beyköy, Demirli, Bayramaliler, Sarıcaova, Yukarıtandır, Aşağıtandır, Bayramgazi, Saadet, Belce, Hacıbeyli, Orhanlı, Muratlar, Yiğitpınar, Kadımürsel, Oğulbeyli, Susuzosmaniye, Karacaahmet, Cumalı, Osmanköy, Yenice, Olucak, Üçlerkayası, Bayatçık, İsmailköy, Küçükçobanlı Köyleri ve Çukurköy Tavuk Çiftlikleri, Salar Toprak Su, Atakey Cips Fabrikası, Kızılay Maden Suyu Fabrikası ve bölgede bulunan özel trafolu müşteriler.
Afyonkarahisar-Ankara Karayolu üzeri 25. Km’ye kadar olan tüm Mermer Fabrikaları, Gebeceler Kasabası, Çalışlar Köyü ve bölgede bulunan özel trafolu müşteriler.
Konya yolu 10. Km’ye kadar olan Tuğla Fabrikaları ve bölgedeki Özel trafolu müşteriler.