Gözden kaçırmayın

Minik öğrenciler hayvanlar Hakkında bilgi sahibi oldularMinik öğrenciler hayvanlar Hakkında bilgi sahibi oldular

İscehisar kaymakamlığı Sponsorluğunda İlçe milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen,Teoğ sınavında İlk 30 ?a giren Öğrencilere ödül mahiyetindeki Çanakkale Şehitlik gezisi 19 Ağustos akşamı saat 22:00 de başladı.
 
 
Gezi sorumlusu Fatih Ortaokul Müdürü Cengiz Öztürk ve Rehber Öğretmenler nezaretindeki gezi Çanakkale Şehitliği ve Bursa Gezisi ile noktalanacağı bildirildi.
 
Gezi programında
 
Çanakkale ye varılması ile birlikte Sabah Kahvaltı yapılacak,Şehitliğin bulunduğu yarım adaya geçilecek ve Ecdadımzın Çanakkale Ruhunu taşıyan Mekanlar gezilecek Öğrenciler Tarihi yakindan göreceklerdir. Akşama kadar sürecek gezi sonrası çanakkaleye geçilecek.
 
 
Aynalı Çarşı,Müze,Kale gezisi yapılacak Akşam Yemeği yenilecek sonrasında gece konaklaması yapılacaktır.
Gezinin Pazartesi bölümünde Çanakkale den Bursaya  geçilecek Bursada ki tarihi camiler ve diğer güzellikler öğrencilere gösterilecek.
 
Öğleden sonraki Kısımda İscehisar ?a dönüş başlayacak olup ,Dönüş Gece 00:00 gibi  gerçekleşecektir. denildi.
 
 
Öğrenci Velileride ,Geziye Giden Öğrencilerini yalnız bırakmayarak otobüs hareket edene kadar yanlarında oldular.
 
 
Kaymakamlığa Teşekkür
 
Öğrenci velileri de İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak ve Milli Eğitim Müdürlüğüne Teşekkür ederek,Öğrencilerimize böyle güzellikler kazandırmaları çok sevindirici,bu tür gezilerin kaymakamlığımızca tekrarlanmasını istiyoruz emeği geçenlere teşekkür ederiz dediler.