Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir?in sunduğu yayına Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu 2?nci ve 3?ncü sınıf öğrencileri konuk olarak katıldılar. Programda şiir ve şarkılar söyleyen öğrenciler 23 Nisan?ı coşkuyla kutladılar.
 
Yayına Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu 2. sınıf öğrencileri Deniz Sena Şahiner, Abdurrahman Çobanoğlu, Emin Kaan Hancıoğlu, Berrak Toprak, Hüsnü Kaan Tabur ve Dila Hatun Akıncı ile 3. sınıf öğrencisi Cemre Açıkel konuk oldular. Yayın esnasında Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Okul Müdürü Abdullah Demir ve Sınıf Öğretmeni Burak Gecekuşu ile öğrenci velileri de hazır bulundular.
 
Daha sonra yayına Bahçeşehir Koleji 5. Sınıf öğrencisi Aylin Turamanlar konuk oldu ve 23 Nisan?la ilgili şiir okudu.
 
Yayına Afyonkarahisar Milletvekilleri Hatice Özkal, Burcu Köksal ve Mehmet Parsak ile Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin de canlı telefon bağlantısıyla katılarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.
 
Yayın sonrası öğrencilere Türk bayrağı armağan eden Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar tüm öğrencilerin bayramlarını kutladı. 23 Nisan dolayısıyla Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar koltuğunu Anaokulu öğrencisi Poyraz Korkmaz?a devretti.