Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

T.C.
AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ 
İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI
KONU                         : İl Genel Meclisinin 2019 Yılı Kasım Ayı Toplantısına Ait Gündem
TOPLANTI YERİ      : İl Genel Meclisi Salonu.
TOPLANTI GÜNÜ    : 01 Kasım 2019 Cuma Günü
TOPLANTI SAATİ : 10.30
G Ü N D E M

Açılış ve yoklama,
5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31. maddesi gereğince hazırlanan, İl Özel İdaresinin
2020  yılı Performans Planının aynı kanunun 10. maddesinin (a) fıkrasına göre görüşülmesi.

3. 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 45. Maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 29. Maddesi gereğince 2020 Mali Yılı Bütçe Tasarısının görüşülmesi.
 

2019 Mali Yılı Bütçesi ile, Evciler Okul Bakım Onarım Harcama kalemindeki kalan ödenekten, 30.000,00 tl?si Evciler İlçe `Halk Eğitim Merkez Binasının Dış Cephe Sıvası ve Dış Cephe Boyasında kullanılmak üzere tahsis değişikliği yapılması konusunun görüşülmesi.
İlimiz Sandıklı Koçhisar Köyü Okul yapımı için tahsis edilen mevcut ödenek ile ihale bedeli arasındaki farkı olan ödeneğin, temin edilmesi durumunda yer tesliminin yapılarak işin tamamlanması konusunun görüşülmesi.
2019 Mali Yılı Gider Bütçesinin Evciler Birlik Yardımı (Halı Saha, Çok Amaçlı Salon, Çevre Düzeni, Muhtelif Bakım Onarım ve Köy konağı Yapımı) transfer kalemine tahsis edilen kalan ödenek ile Evciler Beton Parke ve Bordür Yapımı transfer kalemindeki ödeneğin, Bostancı ve Madenler Köylerine açık pazar yeri yapımında kullanılmak üzere ödenek aktarılması konusunun görüşülmesi.
İlimiz Bolvadin İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait, Hidromek marka 102S kazıcı yükleyici iş makinasının, Bolvadin Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürlüğüne tahsis edilmesi konusunun görüşülmesi.
2019 Mali Yılı Gider Bütçesi ile Sultandağı Birlik Yardımı (Halı Saha, Çok Amaçlı Salon, Çevre Düzenlemesi, Muhtelif Bakım Onarım ve Köy Konağı Yapımı) transfer kalemine tahsis edilen ödeneğin, Sultandağı İlköğretim Okulları Genel Onarım işlerinde kullanılmak üzere tahsis değişikliği yapılması konusunun görüşülmesi.

 

2019 yılı çalışma sezonunun devam etmesi ve Aralık ayından itibaren, yapılacak olan karla mücadele çalışmalarında sıkıntı yaşanmaması için, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde bulunan, Sıcak Asfalt Yapımı harcama kalemindeki ödenekten, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğündeki Akaryakıt ve Madeni Yağ Alımları harcama kalemine aktarılması konusunun görüşülmesi.
İlimiz genelinde yapılması planlanan, Jandarma Karakollarında kullanılmak üzere hayırsever Sülümenli Belediye Başkanlığı İbrahim EROĞUL tarafından yatırılan 10.000,00 tl`nın, şartlı bağış olarak kabul edilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
İlimiz genelinde yapılması planlanan Jandarma Karakollarında kullanılmak üzere hayırsever Tuğsad Kil Maden İnş.Nak.San.A.Ş. tarafından yatırılan 30.000,00 tl`nın, şartlı bağış olarak kabul edilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
İlimiz, İhsaniye İlçesi Karacaahmet Köyünde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresine ait tapunun 2230, 2032, 2581, 2610, 2696, 2818, 2829, 3130, 3840, 3841, 3842, 3843 ve 3844 numaralı parsellerinde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmazların, İhsaniye Köylere Hizmet Götürme Birliğine tahsis edilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
İl Özel İdaresince diğer kurumlarda kullanılmak üzere tahsis edilen araçların, gerekli inceleme ve değerlendirme yapılarak ilgili kurumlara devir edilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
İlimiz İscehisar İlçesinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Özel İdare İş Merkezi 31 nolu işyeri İscehisar Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne yeniden 5 yıllığına tahsis edilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
Tek Elden Su Dağıtım projesi kapsamında İntibakı İl Özel İdaresi adına yapılmak üzere Y:259716 X:4259288 koordinatlarında açılmış olan 1 adet sıcak su kuyusunun, Sandıklı Tarım Gıda ve Bitki Ürünleri Makine Üretim Taahhüt İthalat İhracat Limited Şirketine devredilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
İlimiz Çay İlçesine bağlı Akkonak Köyü için kamulaştırma planı esas alınarak, imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusundaki, komisyon raporunun görüşülmesi.
2019 yılı İçme Suları yatırım programında bulunup yapımı gerçekleştirilemeyecek işlerin, 2019 yılı yatırım programından çıkartılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
İlimiz Dinar İlçesine bağlı Karabedir Köyüne kapalı halı saha yapılması konusundaki, komisyon raporlarının görüşülmesi.
İlimiz Bolvadin İlçesine bağlı Derekarabağ Köyüne fırın yapılması konusundaki, komisyon raporlarının görüşülmesi.
İlimiz Bayat İlçesine bağlı Çukurkuyu, Mallıca, Muratkoru ve Eskigömü köyyollarında, Gezen andı bölgesinde bulunan, 50 m lik tepe yolun kotunun düşürülmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
İlimiz Çay İlçesine bağlı Devederesi Köyündeki, köy ile mezarlığa giden 800 m lik yola parke taşı döşenmesi konusundaki, komisyon raporlarının görüşülmesi.
İlimiz Hocalar İlçesi Beton Parke Yapımı Harcama Kaleminde bulunan ödeneğin, Birlik hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis değişikliği yapılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

                                                                                                                              

İlimiz İhsaniye İlçesi Gazlıgöl Kasabası sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, tapunun 102 parselinde kayıtlı arsa vasfındaki taşınmazın, Gazlıgöl Belediye Başkanlığına park alanı olarak kullanılmak amacıyla yeniden tahsis edilmesi konusunun görüşülmesi.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında, İl Genel Meclisi Üyelerinin bilgilendirilmesi.
İhtisas Komisyonlarından gelecek olan raporların görüşülmesi,
İl Genel Meclis Üyelerinin Başkanlığa sunacağı önergelerin, ilgili komisyonlara havalesi,
İl Özel İdaresi Kanununun 12. Maddesi gereğince, gelecek ay İl Genel Meclisinin toplantı gün ve saatinin belirlenmesi ve kapanış.