Gözden kaçırmayın

Terör ötgütü propagandası yapan şahıs yakalandıTerör ötgütü propagandası yapan şahıs yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Emirdağ ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, düzenlenen takipli operasyonda 21.Mart 2022 tarihinde saat: 18.30 sıralarında 30 yaşındaki M.F.Ö. isimli şahıs ilçem otobüs terminalinde göz altına alıdı.
 
Uyuşturucu satmak için üzerinde bulundurduğu, 54 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap ile birlikte yakalanan şahıs, Polis ekiplerince yapılan incelemede M.F.Ö isimli şahsın Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevinde silahla tehdit suçundan hükümlü olarak kaldığı, ancak izin kağıdıyla dışarı çıktığı anlaşıldı.
 
Uyuşturucu maddeleri satın almak üzere gelen 25 yaşındaki  M.O. isimli şahsın ise, polis ekibini görünce kaçmaya başladığı ancak daha sonrasında yakalandığı öğrenildi. M.F.Ö‘nün uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alındığı, M.O.’nun ise ifadesinin alınmasına müteakiben serbest bırakıldığı, M.O.’nun ifadesinde uyuşturucu hapları para ile satın almak üzere anlaştığını itiraf ettiği belirtildi.
 
M.F.Ö. isimli şüpheli uyuşturucu madde ticareti suçundan 22.03.2022 günü Emirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarıldığı ve sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Bolvadin Cezaevine teslim edildi.