Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

Öğrenci dostu Afyonkarahisar Belediyesi, iftar çadırında öğrencilerle buluştu. Zeybek Başkan, belediyenin kurduğu iftar çadırında öğrencilerle birlikte orucunu açtı.
 
Belediye, kentin birçok noktasında iftar çadırı kurdu. Her gün bir bölgedeki çadıra giderek vatandaşlara yemek servis eden ve beraber orucunu açan Zeybek Başkan, bu kez öğrencilerle bir araya geldi. Erenler Mahallesi’nde de Ramazan’ın ilk gününden bu yana sabit iftar çadırı öğrencilerimize hizmet veriyor. Belediye bu Ramazan’ı maneviyatına uygun şekilde yaşatmak adına çeşitli programlar düzenlerken, gönül sofraları da şehrimizin dört bir köşesinde kurulmaya devam ediyor.
 
Geleneksel hale gelen iftar programları kapsamında Başkan Mehmet Zeybek, Erenler’de öğrencilerle buluştu. Erenler Mahallesinde kurulan iftar sofrasına Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Eşi Sevim Zeybek, Vali Gökmen Çiçek, Eşi Sümeyra Çiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve çok sayıda öğrenci katıldı. İftar öncesi öğrencileri selamlayan Başkan Zeybek talepleri dinledi, sohbette bulundu.
 
Öğrencilere destek mesajı veren Zeybek Başkan açıklamasında; “İftar sofralarımız herkese açık. Erenler Mahallesi’nde bulunan öğrencilerimiz içinde sabit çadır hizmeti sunuyoruz, Ramazan’da her gün sıcak yemek ikramı yapılıyor. Onlar bizim geleceğimiz ve biz daima onların yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı.