Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisarda Cumhuriyet bayramı programı netleştiAfyonkarahisarda Cumhuriyet bayramı programı netleşti

Mareşal Fevzi Çakmak mahallesinde ikamet eden, ilk okul öğrencisi E K , okul dönüşü , Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikametine giderken yolda köpeklerin saldırısına uğradı.
 
Yaşanan bu köpek saldırısının ardınan Söz konusu çocuğun, kaçması üzerine yoldan geçen bir araç ta çocuğa çarptı. kazanın ardından, çocuğun yüzü yaralandı, sağ el bileğinde 2 kırık ve sol el bileğinde de çatlak oluşan E.K hastanede tedavi edilerek, evinde istirate alındı. E.K yaşadığı bu olayın hala etkisinde ve yaklaşık olarak bir buçuk ay okuluna gidemeyecek. Konuyla ilgili olark, Mareşal Fevzi Çakmak mahalle Muhtarı Münevvere Aydoğmuş sosyal medya hesabından yaşanan bu olaya teki Gösterdi.
 
Muhtar Aydoğmuş paylaşımında;
 
"Yeter artık yeter..Bir köpek kadar değerimiz kalmadı. Yetkililer lütfen sesimizi duyun.Şikayetlerden yorulduk,bu kaçıncı saldırı Çocuklarımız her şeyden daha değerli ve kıymetlidir.
 
Hayvan sevgisi kalmadı içimizde,yaşadığımız bu kaçıncı olay,öldürülsün demiyoruz..Çözüm bulunsun!! Bütün çocuklarımızda fobi oluştu,psikolojileri bozuldu.Köpekten kaçayım derken maalesef çocuğumuza bu sefer de bir araç çarptı" diyerek tepki gösterdi.Afyon Time