Gözden kaçırmayın

Mahsül kalitesini yarıyarıya düşürüyorMahsül kalitesini yarıyarıya düşürüyor

Dünya Beyaz Baston Gününde bir araya gelen, Altınokta Körler Derneği İmaret Camii önünden farkındalık oluşturma adına Zafer meydanına kadar yürüyüş etkinliği yaptı.
 
Meydana gelen kalabalığa hitaben Altı nokta Körler Derneği Başkanı Hakan Erdoğan, bir konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi;
 
“ Öncelikle Bartın’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden tüm maden şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Aslında bu etkinlik için çok düşündüm yapayım mı ? Yoksa yapmayayım mı ? diye ama, biz sadece yürüyüş etkinliği yaptığımız için bir sakınca görmedim. Şehrimiz her geçen gün büyüyor, biz altı nokta körler derneği olarak ve üyelerimizle birlikte bir takım zorluklar yaşıyoruz.
 
Benim buradan yetkililerden ricam, gerek kaldırım çalışmaları olsun gerekse engelli rampaları olsun sarı alanların daha da çoğaltılması bu alanlara araç parketme, duba koyma ve esnafların bu alanları işgal etmei gibi sorunlarla karşılaşıyoruz. O nedenle bu alanlara lütfen biraz daha dikkat edilsin.
 
Bu gün Dünya Beyaz Baston Günü, o nedenle ben buradan bu etkinliğimize katılan başta sayın Vali Yardımcımız Nurullah Kaya’ya, bize destek olan, Canser Kuzu hanımefendiye, Gönül Dostları Derneği Başkanı Yıldız  Değer hanıma, İl Dernekler Müdürümüz Abdurrahman Özdileklere, Siyasi Partilerimizin İl Başkanlarına, Sosyal Hizmetler İl Müğdürümüz Bekir Yümlü Beyefendiye ve STK larımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Haber: AfyonTime