Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

Afyonkarahisar'da mevcut olan alt geçitlerin yapılmasının ardından, eski yıllara nazaran da trafikte dolaşan araç sayısının fazla olmasından kaynaklı olarak sıkıntılı durumlar yaşanıyor.
Okulların açılması ile birlikte okul servisleri de trafiğe dahil edildiğinde, durum içerisinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Özellikle sabah ve akşam mesai saatlerinin bitiminde, trafikte yaşanan yoğunluk çok sayıda vatandaşı zor durumda bırakıyor.
WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan bu fotoğraf karesi, Park Afyon tarafından çekilmiş yani Atatürk alt geçidi üzerinden çekilen bir fotoğraf, fotoğrafta görünen trafik yoğunluğu ise, her şeyi ispatlar nitelikte.
Akşam saatlerinde Atatürk Caddesinin bittiği Ambaryolu'nun bittiği en alt kavşak noktasında yani dönüşte trafik sürekli tıkanıyor.
Özellikle dolmuşların, akşam saatlerinde ışıkları geçer geçmez yolda, köşede durması işi içinden çıkılması zor bir duruma düşürüyor.
Yaşanan bu olumsuz durum hem trafiği, hem de vatandaşları tehlikeye düşürüyor.
Akşam saatlerinde söz konusu bölgeden yaya olarak karşıdan karşıya geçmek durumunda kalan vatandaşlar bu konuya bir çözüm bulunmasını yetkililerden bekliyor.
Afyon Time