Gözden kaçırmayın

Emirdağ’da Meydan Düzenlemesi İçin İlk Adım AtıldıEmirdağ’da Meydan Düzenlemesi İçin İlk Adım Atıldı

Kurucu üyelerle beraber, kurucular yönetim kurulu Şamil Çil başkanlığında, Emine Akçeşme, Mehmet Emin Kalender, Ramazan Poyraz ve İsmail Tekeli'den oluşuyor.

Emirdağ' da Türk Kızılay’ı şubesinin olmayışının büyük bir eksiklik olduğunu belirten Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "Türk Kızılay Emirdağ Şubesi İlçemize Hayırlı Olsun... Büyüyen Gelişen Emirdağ’ımıza yakışan bir Şube ve Yakışan, Okumuş bir yönetim hayırlı olsun.

Girişimlerimizle temsilcilik düzeyinden ŞUBEYE dönüştürülen Türk Kızılay Emirdağ Şubemiz ve göreve gelen kurucular kurulumuzu tebrik ediyorum.

Emirdağ Şube Kurucular Kurulu; Oğuzhan Şamil ÇİL(Mühendis-Yüksek Lisans) Başkan, Emine Akçeşme (Öğretmen-Lisans), Ramazan Poyraz (Memur-Yüksek Lisans), Mehmet Emin Kalender (Memur-Yüksek Lisans) İsmail Tekeli (Memur-Önlisans)" ifadelerine yer vererek Kızılay’ın yardım ve dayanışma faaliyetlerini daha etkin bir şekilde sürdürmesine olanak tanıyacak olan Kızılay Emirdağ şubesinin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Kaynak Emirdağ Belediyesği