Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

Dernek başkanı Dr. Mustafa Küçükilhan ve başkan yardımcısı araştırmacı yazar Ahmet Kaplan derneğin amacı hakkında bilgi vererek yapılması planlanan projeler konusunda Başkan Köksal ile görüş alışverişinde bulundu.

Dernek faaliyetlerinden ve projelerinden bahseden AFKEYDER yönetimi yapacakları etkinliklerde belediye başkanımızı da yanımızda görmekten ve birlikte çalışmaktan onur duyarız diyerek düşüncelerini ifade ettiler.

Başkan Köksal’ın göreve geldiği günden bu güne kadar ilimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerine verdiği önem ve katkılardan dolayı teşekkür eden Dr. Mustafa Küçükilhan başkan Köksal’a Afyonkarahisar'da şiir geceleri düzenlenmesi konusunda dernek üyelerince yapılan talepleri iletti.

İlimizde eğitim hizmetlerine katkı sağlamak için projeler üretme gayreti içerisinde olduklarını aktardı.

Dernek olarak ilimizde dezavantajlı konumda görülen mahalle veya sokaklardaki öğrencilerin eğitimde fırsat eşitliğini yakalaması için kütüphanelerin zenginleştirilmesi, ihtiyaçlar çerçevesinde gönüllü eğitim hizmetlerinin verilmesi, kitap okuma projeleri ve diğer planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Ayrıca araştırmacı yazar Ahmet Kaplan üçüncü kitabı olan Afyonkarahisar velileri ve Evliyaları isimli eseri hakkında bilgi vererek eserini başkan Köksal’a takdim etti.

Başkan Köksal şair ve yazarları bir araya getirerek ilimizin sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlanması ve gelecek nesillere aktarılması konusunda derneğin fikir ve projelerinden dolayı dernek yönetimini tebrik etti.

Yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını ve belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Afyon Time