Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

Hacı beyli köyünde bulunan Kara Mehmet Dede, Bekir Dede ve Mehmet Dede adlarındaki Allah dostlarını anma etkinliği öncesinde, Kısa bir Kur-an-ı Kerim tilaveti yapıldı.  Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

 

 Ardından Araştırmacı yazar Ramis Başpunar Hacıbeyli köyünde bulunan Allah dostları hakkında ve kerametleri hakkında bilgilendirme yaptı,  

 

 Yine araştırmacı yazar Ahmet Kaplan bir konuşma yaparak İhsaniye bölgesindeki Allah dostlarının önemine değimdi. Ardından Araştırmacı Şair Yazar, Şaban Korkmaz ‘da kısa bir konuşma yapıp şiir okudu.  Daha sonra Afyonkarahisar Kültür Edebiyat ve Yazarlar Derneği Başkanı Dr. Mustafa Küçükilhan da konuşma yaprak. Katılımcılara ve protokole teşekkür etti.

 

Asiye Lüleci ve Yıldız Değer de birer şiir okudu. Daha sonra Ozan Halit Kara bestelerini seslendirdi. İl Müftüsü Lütfi İmamoğlu dua yaptı. Daha sonra katılımcılara pilav, çorba, et, helva, ayran ve su ikramında bulunuldu. Yenilen yemeğin ardından İhsaniye İlçe müftüsü Ömer Faruk Aslan yemek duası yaptı.

 

Son olarak İhsaniye Kaymakamı İsmail Bildirici Programa katkı sunanlara kısa bir konuşma yaparak sertifikalarını takdim etti. Program toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdirildi.