Gözden kaçırmayın

Hacıbeyli Erenleri anılacakHacıbeyli Erenleri anılacak

Daha önce park içerisinde yer alan Yöresel Ürün Satış Birimleri ve Kafeterya ’yabakım ve onarım yapılan, saha güvenliği için kamera kayıt sistemi kurulan 26 Ağustos Tabiat Parkı’nda sahada bulunan binaların da boyası yenilendi. 

 

Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile ot sorunu, zemin düzenlenmesi ve derelerin ıslahı için çalışmalar yapıldı. İş makinaları ile gerekli tüm düzenlemeler yapılırken, Yöresel Ürün Satış Birimlerinin işletmesi de Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğünce bir firmaya verildi. Firma tarafından yer teslimi sonrası su, kanalizasyon, elektrik, aydınlatma, güvenlik kamerası ve alt yapı düzenleme çalışmalarına başlandı.

 

Mevcut giriş kapısının iptal edilerek farklı bir noktaya alınması, park içerisinde bulunan 2 adet lokanta, 6 adet satış ünitesi, spor kompleksi, at manej alanı ve çadırlı karavan kamp alanı da işletmeci tarafından bakım ve onarımdan geçirilecek. Çalışmalar tamamlandığında doğa harikası 26 Ağustos Tabiat Parkı yenilenen yüzüyle vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak Kaynak Afyon Valiliği